SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Na czym piec??

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4809

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
na oliwie się nie smaży, bo się przypala jeśli chce się tego uniknąć, należy dodać trochę masła, ale na pewno taka mieszanka na zdrowie nikomu nie wyjdzie... No ale przynajmniej ładnie się usmaży
Osobiście polecam pieczenie w rękawie foliowym na przykład indyka, żadnego tłuszczu nie trzeba dodawać...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
obiecuje jak sie jeszzce raz ktos spyta czy sie na oliwie smazy to bana mu dam ,bo nie mam sily
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a o olej z pestek winogron już się ktoś pytał ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
ttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk ,czy ktos wogole korzysta z wyszukiwarki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6274 Napisanych postów 76053 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754958
Niiieeee


Ale o olej ryzowy chyba nie bylo pytania co? Ostatnio zauwazylem go w sklepie 1l za 15zl. Qazar masz moze jakis informacje o nim? Sorki jak bylo ale mam bledy na stronie i nie dziala mi pare rzeczy, w tym wyszukiwarka

Zmieniony przez - domer w dniu 2004-11-15 00:13:08

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 5472
http://www.przeglad-gastronomiczny.pl/14.html ja już sie przekonałem

cały czas do przodu...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 734 Napisanych postów 31016 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 679 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6610
qazar , a co powiesz na cytat z "Zasad żywienia człowieka" H. Kunachowicz -> podrozdział : 8.1.6 (strona 138 w wydaniu z 2000 roku) :
"Dużą przydatność do wszelkiej obróbki kulinarnej, w tym do smażenia, wykazuje olej rzepakowy bezerukowy oraz OLIWA Z OLIWEK"




Zmieniony przez - wirnik w dniu 2004-11-16 19:04:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 288 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2691
Sachem , co do mojego dowcipu roku to chodziło mi raczej, że ten tłuszcz powstaje po reakcjach z jakimiś składnikami kuraka. Wiem że oliwa sie utlenia, bo bylo to napisane. Aż taki glupi nie jestem

Do faceta dzwoni rano telefon. Odbiera i slyszy:
- "Halo, dzien dobry, czy pan zamawial budzenie na siodma?"
- "Tak" - odpowiada zaspany. - "No to szybciutko, szybciutko, bo juz dziewiata...."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PIERDZENIE po obiedzie czy po sniadaniu??

Następny temat

W koncu chyba cos konkretnego??

WHEY premium