Szacuny
20
Napisanych postów
218
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1095
Olimp robi się coraz bardziej marką ekskluzywną ;),niezła cena jak za 15 jednostek treningowych( 3 tygodnie ),ale podobno jakość kosztuje :),..........,no cóż miłość nie wybiera i tak pozostanę przy tej marce !!!!,jak dla mnie jakość jest najważniejsza i nie zawiodłem się do tej pory na suplementach Olimpu,jedyny mały minusik za obecne ceny.
Skład ciekawy,lecz ilość miligramowa składników nie powala,mam nadzieję że chodzi tu o synergizm i owy synergizm czuć,to wszystko jednak dywagacje dopóki samemu się nie spróbuje. Zastanawiam się czy dorzucenie dodatkowo AAKG Extreme i AerO2 nie zaburzy tego wzajemnego oddziaływania,a może by je wzmocniło ????
Pozdrawiam.Tomek.
Szacuny
10
Napisanych postów
1340
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5297
Stestujcie, a przekonacie się jak działa. Polecam z czystym sumieniem. A thermo stima bałbym już się do tego brać, bo chyba bym się rozpadł na atomy. ;) TESTUJCIE NO preLoad :)
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/ -------------------------
Szacuny
4
Napisanych postów
630
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6899
Brałem przez 5 dni pod rząd i za każdym razem działało SUPER,po 10 minutach mięśnie czułem rozgrzane i gotowe do pompowania,niestety troszkę za krótko trzyma(ok 30 minut)oczywiście wziąłem "troszkę" więcej niz dawka sugerowana
Szacuny
10
Napisanych postów
1340
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5297
przed oficjalną premierą produktu jego moc działania została trochę wydłużona, bo działało rzeczywiście, tak jak Piotrek pisze, 30 min mniej wiecej dla osób o wadze ok 85 kg. Pobudzenie pierwsza klasa, bez typowej "trzęsiawki", a bardziej w skupienie. Widac organizm Piotrka szybciej sobie radzie z NO preLoad niż planowaliśmy. Więcej na testy nie dostanie produktu ;) A tak na poważnie to trzeba samemu sprawdzić, bo każdy organizm jest inny. Ale działa jak trzeba. Tak jak pisałem, z czystym sumieniem polecam.
OLIMP Laboratories| Tematy porad: TRENING i SUPLEMENTACJA
-------------------------
http://www.perfectbody.pl/ -------------------------
Szacuny
20
Napisanych postów
218
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1095
30 minut dla kogoś kto waży 85 kg,czyli dla chucherka :),ale zostało wydłużone jak pisze Griton,a jak ktoś waży 125 kg :),nie powiem że mnie nie kusi aby wypróbować,ale chyba dorzucę do dawki proponowanej przez producenta AAKG i AerO2.