Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
810
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15764
witam, mam w planie kolejny cykl skladajacy sie z metanabolu i deki greckiej 200 mg otóz
mete chce brac w piramidzie 4-5-6-6-5-4
problem mam natomiast z deka bowiem chcialem z poczatku kupic 7 dek ale w dniu dziesiejszym finanse mi na to nie pozwalaja wiec zdecydowalem sie na 5 dek
chcialbym je brac tak
1 tydzien- 200 mg /2
2 tydzien 400
3 tydzien 400 i to by bylo na tyle ale wydaje mi sie ze ta deka jakos krotko i obawiam sie braku efektow, bo deka nie zdazy zadzialac co mi radzicie bo mam dylemat z tym
co do dawek to raczej musza takie byc zen wzgledu na wage i ilosc wczesniejszych cykli
z gory dziekuje i pozdrawiam
Dj Yogi
TALK TO THE HAND...
Jeśli nie wiesz co powiedzieć to mów to niewyraźnie
Szacuny
4
Napisanych postów
415
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2901
ja tez nie czaje z ta deca przeciez praktycznie nawet nie zacznie dzialac jak juz brac dece za bardzo nie wiem po co przy takiej ilosci (ale slyszalem ze sezonowcy lubia urozmaicenia ) to robisz 100 200 200 200 200 100 wtedy moze bys cos odczul .
Szacuny
4
Napisanych postów
415
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2901
sluchaj jak zrobisz tak to twoja sprawa ja ci mowie ze deca wolno sie wkreca i nie ma sensu brac tak duzo tylko lepiej przeciagnac na wiecej tygodni no ale jak ty wiiesz lepiej to twoja sprawa (wiem fajnie bedzie pochwalic sie kolegom ze dochodziles do 400 na tydzien a 200 to lipa nie od dzis nie odpowiadam na takie posty bo tylko sie denerwoje )
Szacuny
3
Napisanych postów
810
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15764
jesli myslisz ze biore cos po to zeby szpanowac przed kumplami to grubo sie mylisz pytam dlatego ze nigdy nie bralem deki a tak w oóle to ty mi podales to dawki na 5 strzalow ale pozostawmy konflikty w spokoju
P.S na forum jest masa wypowiwiedzi typu " mam15 lat cwicze 2 miesiace nic jeszcze nie uroslem napiszcie mi ile brac jakich sterydow zeby urosc" takie wypowiedzi naleza do takich przez ktore mozna sie wnerwic
Dj Yogi
TALK TO THE HAND...
Jeśli nie wiesz co powiedzieć to mów to niewyraźnie
Szacuny
4
Napisanych postów
415
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2901
dobra zobacz mi chodzi o to ze najlepiej jest ciagnac cykl na 8 tygodni i jak masz np 5 albo tak jak mowisz 7butli po 2ml to rozkladasz na 8 tygodni i nie ma sensu na poczatku brac duzych ilosci bo i tak nie beda dzialaly deca zaczyna dzialac po jakis 3 tygoniach i o to mi tylko chodzi teraz rozumiesz (mozesz nawet sam sobie rozpisac cykl ja ci odpowiem czy cos bym zmienil czy nie