WITAM mam w sumie dwa pytanka pierwsze to który jabłczan kreatyny jest lepszy cell biogenixa czy reactroa treca cena taka sama. A drugie pytanko to mam problemy z trądziekim od trzech dni po wizycie u dermatologa jem antybiotyki doustnie...czy one mogą mieć jakiś wpływ na działanie odrzywek. Zamierzema połączyć HMB + jabłczan + magnum 5000 CO myślicie? z Góry dzieki za pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jeśli juz wybierasz wśród supli treca, to magnum zastąp wartościowszym gainem - mass xxl
a tak wogóle, to nie kupuj gainów tylko kaskę zainwestuj w dobre białeczko, a węgle spokojnie dostarczysz z pożywienia
a tak wogóle, to nie kupuj gainów tylko kaskę zainwestuj w dobre białeczko, a węgle spokojnie dostarczysz z pożywienia
...
Napisał(a)
roizumiem ze chodzi o mase???? hmb nie kupuj bo szkoda kasy .cell pump bedzie lepszy a zamast magnuma kup mass xxl
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
A co z tymi antybiotykami nie będą przeszkadzać?? HMB chcę kupić dwa opakowania treca po 300 kapsółek !!!
...
Napisał(a)
adrian skad wiesz ktory lepszy? probowales reactora?
wyprobuj obydwa, sadze ze mozesz kierowac sie cena, dzialaja podobnie
wyprobuj obydwa, sadze ze mozesz kierowac sie cena, dzialaja podobnie
...
Napisał(a)
kieruje sie skladem cell pump wypada pod tym wzgledem o wiele lepiej.
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
...rozumiem ale co powiecie o HMB 300 kab. za 99zł to chyba dobra oferta biorac jeszcze dwa opakowania, szczerze to ejst tak samo dużo zwolonników jak przeciwników ja jeszczwe HMB nigdy nie próbowałem co myślicie?? jeśli nie HMB to co lepiej?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!