Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
7
Napisanych postów
326
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4822
Eska - kur.. chyba pisałem wcześniej żeby nie zaśmiecac tematu niepotrzebnie. Sam idź do d***** zeby ci naszczala na twarz. I na drugi raz nie w****.... mnie takimi wypowiedziami. Nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz nic.
Pozdrawiam
Dino04
,,Nie jesteś tu sam - jak żołnierz na obcym froncie"
Szacuny
69
Napisanych postów
4452
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
56551
ja pisałem o tym sposobie walki z trądzikiem, ale mnie wysmiali..., stosowałem to kilka dni i trądzik sie wyraźnie zmniejszył !! ale nie jest to zbyt przyjemne i zrezygnowalem
Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
Szacuny
7
Napisanych postów
326
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4822
__Kamil__ skoro stosowałeś to kilka dni i trądzik sie wyraźnie zmniejszył ale zrezygnowałeś to znaczy że albo nie masz duzego problemu z trądzikiem albi minął Ci on już.
Czekam jeszcz na odpowiedź innego użytkownika forum, który stosował płyn na bazie mocznika kupiony w aptece na rozstępy i miał go spróbować w walce z trądzikiem.
Pozdrawiam
Dino04
,,Nie jesteś tu sam - jak żołnierz na obcym froncie"
Szacuny
44
Napisanych postów
2585
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17421
a nie pomyslales o tym ze mozna sie zrzygac po takim czyms ? Bez kitu zrycie pyschy gwarantowane. Nasikasz se do kubka i smarujesz twarz LOL, przeciez to ***ie jak*****, ja bym sie zrzygal na 100we
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
924
dino niesttey zajrzalem do swojego mocznika z apteki i stwierdzilem ze juz sie nie nadaje do uzytku zrobily sie grutki ale w nastepnym tygodniu zakupie ponownie specjalnie zeby sprawdzic i dam ci znac jak dziala :]