Dino sobie tez pomogles, prawda ?? 

Ilość wyświetleń tematu: 120536
Pozdrawiam
Dino04
,,Nie jesteś tu sam - jak żołnierz na obcym froncie"
. Mysle ze u ciebie efekt bedzei troche pozniej z uwagi na twoj problem ale napewn ozobaczysz po 2 dnaihc jaka skora sie zrobi elastyczna i nawilzona. trzymaj sie
no i tak trzymałem go z 15-20 minut. Następnie żel antybakteryjny (Soraya) mocno wcierałem chcąc uzyskać efekt masażu Jacqueta (brutalna i bolesna rzecz) pote m zmyłem 2857923456 litrami wody (bo tak trzeba) ztonizowałem skórę tonikiem (Ziaja aloesowy - 4.99 zł) następnie posmarowałem kremem nawilżającym-aloesowym (tej samej firmy co tonik) poszedłem spać. Tylko że rano nie zauważyłem absolutnie rzadnych zmian i nawet chyba troszkę bardziej opuchłem :( Ta kuracja chyba nie dla mnie :)
. Twoj wlasny mocz ci tylko pomoze bo skora bedzei bardziej nawilzona, elastyczna, ujedrniona
, ukrwiona lepiej i mocz troche ja peelinguje czyli scera naskorek. Moim zdaniem jak mowisz ze zbiera ci sie sebum to masz napewno cere tlusta na czole. ja bym kupil jaksi dobry peeling drobnoziarnisty, enzymatyczny i co 2 dni nakladal zeby warstwa 1 skory byal ciensza i zeby pory byly odetkany i wtedy toksyny wychodza same razem z potem. Podobna sytuacje mam w zimie bo wtedy skora moja jest grubsza i wiecej syfkow ale jak ja peelingowalem co kilka dni to tylko na dobre mi to wychodzilo.Nasz sklep
Mega promocja