Jestem Wojtek ale zalogowałem się z kompa dziewczyny. Zanim zacząłem się odchudzać ważyłem 120kg. Postanowiłem sie odchudzać i w ciągu miesiaca schudłem 30kg (totalna głodówka). Reszte straciłem poprzez diete. Dzis waże 80kg. Moim problemem jest naciągnięta skóra i zalegająca pod nią tkanka tłuszczowa. Co mam zrobić aby pozbyc się naciągnietej skóry. Czy intensywny trening (totalny hardcore) bez suplementów oraz odpowiednia dieta pomoże mi osiągnąć odpowiednią sylwetkę do 90kg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No to pogratulowac glopoty.
Zdrowa strata na wadze nie powinna przegracac 4 kg na miesiac. No,a tutaj 30. Przepraszam, ale czy to madre ?
Przez taka glodowke nie tyle co tracisz tloszcz,ale spadasz tez z miesni i narzadow...
Ehhhh
Naprawde zle zrobiles
Proponuje diete z duza iloscia bialka. Nie przesadzaj z weglowodanymi i uwazaj z tloszczami. Cwicz. Suplementy tez moga jak najbardziej byc...
-=(
)=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=(
)=-
-=(
)=-1 Miejsce w Konkursie Moderatorów-=(
)=-
-=(
)=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=(
)=-
Zdrowa strata na wadze nie powinna przegracac 4 kg na miesiac. No,a tutaj 30. Przepraszam, ale czy to madre ?
Przez taka glodowke nie tyle co tracisz tloszcz,ale spadasz tez z miesni i narzadow...
Ehhhh

Naprawde zle zrobiles

Proponuje diete z duza iloscia bialka. Nie przesadzaj z weglowodanymi i uwazaj z tloszczami. Cwicz. Suplementy tez moga jak najbardziej byc...
-=(

-=(

-=(

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-
...
Napisał(a)
Z narządów ??
Nie ustawaj!
Tylko wytrwałość czyni ludzi wielkimi.
Cofanie się z drogi jest cechą słabych.
Nie ustawaj!
Nie ustawaj!
...
Napisał(a)
Zapraszam do lektury -> http://www.kulturystyka.pl/artykuly/12
-=(
)=-Red : "Nasze Zdjęcia"-=(
)=-
-=(
)=-1 Miejsce w Konkursie Moderatorów-=(
)=-
-=(
)=-Kultura i Etyka = Kulturystyka-=(
)=-
-=(

-=(

-=(

-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-
...
Napisał(a)
przykro mi
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.

Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Co jeść na przerwach w szkole podczas masówki?
Następny temat