Witam mam pytanie ostatnio mam ograniczony dostep do miesa bialego (drobiu) wczesniej nawyklem ze drób jadlem po treningu tak jak wiekszosc - kuraka. Teraz z wielu powodów
mam zamiane mam latwy dostep do miesa czerwonego i lepiej by mi bylo jesc wlasnie ten gatunek (mieso wieprzowe -szynka, poledwica oraz mieso wolowe.
A teraz mam odnosnie tego pytania:
1.Czy takie mieso nadaje sie do posilku potreningowego???
2.W jakim stopniu wplynie to na poziom cholesterolu ??? Dodam ze suplementuje kwasy omega-3 jem duzo ryb.
PS. Nie piszczie ze lepiej jesc biale ja to wiem ale chodzi mi o ten gatunek miesa!
Dzieki z gory za odpowiedzi

A teraz mam odnosnie tego pytania:
1.Czy takie mieso nadaje sie do posilku potreningowego???
2.W jakim stopniu wplynie to na poziom cholesterolu ??? Dodam ze suplementuje kwasy omega-3 jem duzo ryb.
PS. Nie piszczie ze lepiej jesc biale ja to wiem ale chodzi mi o ten gatunek miesa!
Dzieki z gory za odpowiedzi