Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
Siema , wiem że na tym forum jest już dużo tematów o Mecie ale nie ma w nich odpowiedzi na moje pytania:
1. Czy biorąc męte po skończeniu cyklu wszystko mi zleci? - bo kumpel pisał że meta to tylko 10kg wody które schodzi jak przestanę to brać ?
2. Jaki byście mi doradzili Saa na początek zabawy z SAA ?
Ankieta :
Wiek 18lat
Staż 3lata
Waga 90kg
wyc.leżąc 90kg
Jeśli coś więcej chcecie wiedzieć to piszcze , bo nie wiem jeszcze wszystkiego o tym forum bo nowy jestem
Pozdro
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106327
Napisanych postów
378356
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711697
1-głupota,jesli będziesz po cyklu trzymał dietę,suplementację to sporo utrzymasz.Daj pełna ankietę tego działu,masz w postach podwieszonych na czerwono.
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
1. WIEK: 18lat 2. WAGA: 90kg 3. WZROST: 180cm 4. WYMIARY: -biceps: 39cm -klatka: 120cm -udo: 68cm -talia: 87cm 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata 6. DIETA: -białko: 355g -węglowodany: 130g. -tłuszcz: 117g. 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: żadne jeszcze 8. TRENING: split 4 dniowy 9. CEL CYKLU: stała masa mięśniowa , nie woda ani tłuszcz 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak 11. POZIOM BF%: nie mieżyłem ale nie za dużo u mnie tłuszczu jest... 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): budowa normalna tendencji do tycia nie mam 13. STAN ZDROWIA: zdrowy w 100% 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie wszystko normalnie 15. PPM (podstawowa przemiana materii): w normie 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 95kg -martwy ciąg: nie robiłem już dawno ale ok 80kg -przysiad: 80kg
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
aha, a nie wiesz czy dobrqa będzie ta metaa z allegro meta anabolon - bo nie mam niestety dojścia do tej z jelfy... Czy ta z allegro da jakieś pokaźne rezultaty ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106327
Napisanych postów
378356
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711697
kolego poczytaj troszkę,ta z allegro to nie jest metanaboltylko nazwę ma podobną,poćwicz jeszcze na sucho i nie ingeruj w swój układ hormonalny,masz teraz naturalny wysoki poziom testo.Wypróbuj odżywki i suplementy,jak bedzie zastój wtedy pomyśl o saa
Szacuny
1
Napisanych postów
53
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
141
Właśnie mam zastój , juz 3lata lece na odżywkach... I lipa biorę s.a.w +bcaa xplode olimu + cm3. No i efekty praktycznie znikome już ani siła nie idzie ani masa i chciałem wziąć z miesiąc mete i później może coś mocniejszego...
a wiesz może czy aktualnie w aptekach jest jeszcze ten metanabol polski z Jefla ?
Szacuny
8092
Napisanych postów
50228
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
388317
Maniszu2012
aha, a nie wiesz czy dobrqa będzie ta metaa z allegro meta anabolon - bo nie mam niestety dojścia do tej z jelfy...
Czy ta z allegro da jakieś pokaźne rezultaty ?