Witam 31 grudnia skonćze 20 lat, wczesniej cwiczylem 3 miesiące potem miałem przerwe i teraz po przerwie cwicze od lipca, moja dieta składa się sniadanie- jajecznica lub platki musli, lub kanapki z serkiem lub wędliną, obiad piers z kurczaka z ryzem lub kasza z warzywami czasem ziemniaki z karkowka do tego jakas surowka, 2 obiad w pracy zapiekanka, zupa z paczki typu chinska, podwieczorek baton z kawa, po przyjsciu z pracy kanapki i przed samym snem tez jakas przekaska, waże jakieś 60 kg na 180 wzrostu... trening mam profesionalnie rozpisany przez trenerow z silowni, zakupilem metanabol,sylimarol, solid mass 2 kg, odblok kupie za nastepna wyplate w raz z kreatyna. Mam kilka pytan
1 Solid mass dobry wybór ?
2 Kreatyna nigdy na mnie nie działała za to nitrobolon bardzo mnie spompowal czy mozna zastapic kreatyne nitrobolonem?
3 Wiem ze efekty zaleza od wielu rzeczy ale spytam sie czy duzo moze dac mi meta ?
4 prosze o jakies uwagi,wskazowki :)
1 Solid mass dobry wybór ?
2 Kreatyna nigdy na mnie nie działała za to nitrobolon bardzo mnie spompowal czy mozna zastapic kreatyne nitrobolonem?
3 Wiem ze efekty zaleza od wielu rzeczy ale spytam sie czy duzo moze dac mi meta ?
4 prosze o jakies uwagi,wskazowki :)