Szacuny
1
Napisanych postów
205
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3745
postaram sie w najblizszym czasie pozbyc tego złomu, tylko jeszcze niewiem gdzie to wyalic a moze ktos wezmie, cos sie pomysli. atlasu niekupie narazie poniewaz niemam kasy ale nad wyciągiem pomysle (objezdze ciotki);p napiszcie ile taki wyciąg moze kosztowac.
ps.Tooncar za ławkę dałem 600zł jest to ławka firmy "THORN" jest bardzo solidna i stabilna, modlitewnik poprostu wypas, cała ławka wazy 50kg (jest potęzna)
Szacuny
1
Napisanych postów
205
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3745
wiem ze ta siłka to zadna rewelacjia, ale mi narazie wystarcza;p jeszcze tylko ten wyciąg, poczytałem o całej masie cwiczen kture mozna na nim wykonywac i jestem zaskoczony. jednym słowem wspaniały przyząd;)
Szacuny
16
Napisanych postów
1033
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19197
atlasu bym niekupowal dla mnie strata kasy moj kumpel sobie kupil taki za ponad 1000zl i mu sie linki urywaja a obciazenia na nim za malo ,wyciag owszem moze byc. zkombinuj sobie jeszcze drazek do podciagania.
duzo obciazenia, sztanga prosta, lamana, ,regulowane sztangielki regulowana laweczka,wyciag,modlitewnik,drazek, duzo samozaparcia pozadny trening, dobra dieta, przemyslane suplementy i rosniesz w oczach. pozdro
Zmieniony przez - Larsson w dniu 2007-02-27 18:48:45
Zmieniony przez - Larsson w dniu 2007-02-27 18:57:17
Zmieniony przez - Larsson w dniu 2007-02-27 19:03:20