to jest moj pierwszy temat wiec prosze na mnie jak by co nie krzyczec :P
podemna ktos mial temat odnosnie masy ale mial trening
weldug mnie jest tkai osbie ;)
glownie z powodu ilosci cwiczen z tego co mi wiadomo to NAJlepszy uklad to tkai ze sie robi
3 serie po 8 powtorzen a NAJlepij dobierac ciezar tak zeby w 3 seri ledwo zorbic 7 :]
aa teraz moje pytanie
waze 68kg 180 cm wzrostu cwicze na mase z poltora roku juz mam ladne osiagi itd... ale chce jeszcze wieksze :P
ale przy normalnych odzywkach (bialko kreatyna itp...)
mam jeszcze z przed wkacji kreatyne mono i chce ja niedlugo zaczac brac
noi nie wiem co zorbic zeby mi pozniej po odstaiwniu kreatyny sila nie spadla jak i masa
bo zawsze torche spada jak ja sie odstawi
z tego co wiem najlepij bialko i mi sie wydaje ze 60% bo to jest akurat bardiej na mase lae torche na rzezbe :D (mi dzieki temu ze jestem chudy i ciwcze na mase to whcodzi zarowno jak na sile i rzezbe :D )
jakies pomysly i rady? :>
podemna ktos mial temat odnosnie masy ale mial trening
weldug mnie jest tkai osbie ;)
glownie z powodu ilosci cwiczen z tego co mi wiadomo to NAJlepszy uklad to tkai ze sie robi
3 serie po 8 powtorzen a NAJlepij dobierac ciezar tak zeby w 3 seri ledwo zorbic 7 :]
aa teraz moje pytanie
waze 68kg 180 cm wzrostu cwicze na mase z poltora roku juz mam ladne osiagi itd... ale chce jeszcze wieksze :P
ale przy normalnych odzywkach (bialko kreatyna itp...)
mam jeszcze z przed wkacji kreatyne mono i chce ja niedlugo zaczac brac
noi nie wiem co zorbic zeby mi pozniej po odstaiwniu kreatyny sila nie spadla jak i masa
bo zawsze torche spada jak ja sie odstawi
z tego co wiem najlepij bialko i mi sie wydaje ze 60% bo to jest akurat bardiej na mase lae torche na rzezbe :D (mi dzieki temu ze jestem chudy i ciwcze na mase to whcodzi zarowno jak na sile i rzezbe :D )
jakies pomysly i rady? :>