Witam wszystkich,chciałbym sie dowiedzieć jednej rzeczy!! Otóż niedlugo startuję w klubowych zawodach jednak mimo to trener powiedział ,że muszę wykupić licencję,bede wtedy zapisany do związku. I z tym wiąże sie moje pytanie,czy jesli będę posiadaczem licencji,przydarzy mi sie sytuacja ,że kogos pobiję,zostnę oskarżony,czy licencja bedzie dowodem na to,że ćwiczę sztuki walki, i czy bedę oskarżony o pobicie z narzędziem(trenowaną sztuka walki)????? Prosiłbym o dokładne wypowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak bylem na wycieczce ze szkoly w sadzie(zeby nie bylo ze gangster jestem
) i rozmawialem z sedzia pytajac go czy jesli ise trenuje sztuki walki i sie bierze udzial w bojce to odpowiedzial ze nie ma to znaczenia ze istnialo takie prawo ale w latach 60tych natomiast jesli nastapi pobicie umyslne ze szczegolnym okrucienstwem to moze byc to okolicznosc obciazajaca

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
Obiegowa i nieprawdziwa opinia.
Jesli zwiazek sie dowie ze kogos pobiles to moga Cie zawiesic na jaki czas.
Jesli zwiazek sie dowie ze kogos pobiles to moga Cie zawiesic na jaki czas.
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!