No pain, no gain!
...
Napisał(a)
Witam . Otóż mam problem . Nie wiem jak mam pogodzić te 2 treningi . Otóż ćwiczę taekwondo i poprosiłem trenera o zrobienie mi jakiegoś planu treningowego . Dostałem plan treningowy ale nie wiem jak go pogodzić z ABS II . W ABS II piszę że jeżeli wykonuje ciężkie ćwiczenia aerobiczne powinienem wykonywać go przed treningiem . Wczoraj wykonałem go po śniadanku , zaraz po nim zacząłem robić aeroby i przy skokach lub biegu zaczęły mnie boleć wszystkie mięśnie brzucha które ABS II wyrabia . Ból był nie do zniesienia aż się zatrzymałem . Dziś nie wiem co mam robić czy mam teraz zrobić ABS II , zjeść obiad odczekać jakiś czas i robić aeroby czy mam znów zrobić od razu ABS II i aeroby a później coś zjeść. Proszę o pomoc ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli twoim celem jest redukcja tkanki tłuszczowej polecam taka kolejność: na czczo aeroby i po aerobach brzuch także na czczo (ćwiczenie konkretnej partii mięśni po aerobach powoduje szybsze spalanie zawartych w niej tłuszczy). Lub jeśli bedziesz czuł się słabo możesz z rana coś przegryzc( mało węglowodanów, więcej białka i tłuszczy)i wtedy po ok 30 min aero+ brzuch.
pzdr
pzdr
...
Napisał(a)
A jeśli taka opcja nie wchodzi w grę (rano na czczo) to bez problemu już pól godz po obiadku ćwiczenia aerobowe następnie brzuch jak najbardziej można. Proponuje właśnie taką kolejność najpierw aeroby póżniej trening konkretnej partii mięśni ( w twoim przypadku brzuch). Sam tak robię przy redukcji i jest git, a i nawet czasem przy masowaniu nie zaszkodzi jak zalewa fatem :)
pozdrawiam
pozdrawiam
Następny temat
Plan po przerwie
Polecane artykuły