PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
"Prawdziwego mężczyznę poznasz po butach, zegarku i manierach... reszta jest zbędna"
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami
własnej osobowości" - Terry Pratchett
Wszystkie zegarki markowe takie jak Rolex, Omega, itp
Cena rolexa pozłacanego 600 PLN, srebrnego 550 PLN
Jestem skłony do każdej opcji zarówno zapłaty jak i też umieszczenia zegarka w serwisie aukcyjnym .
Hurt od 10 do 10 000 sztuk
Jakość pierwsza klasa sprzedawana dotychczas wąskich grupach osób.
Zdjęcia na e-mail
[email protected]
Zmieniony przez - gqwert w dniu 2010-04-30 19:48:02
"Prawdziwego mężczyznę poznasz po butach, zegarku i manierach... reszta jest zbędna"
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami
pierwsza jakość stal szlachetna.
Sprawdzałem pod mikroskopem.
Mogę przesłać foto.
Rok produkcji 2010 cięższy od pozostały replik sprzedawanych w Polsce i innych krajach o 15 gram ponieważ mechanizm jest klonem oryginała nie jest to mechanizm z plastiku czy zwykłej blach .
Nie made in CHINA
Zmieniony przez - gqwert w dniu 2010-05-01 22:33:49
daj foto