Witam wszystkich wiem ze bylo juz o tym z 100 razy ale chodzi mi konkretnie o moją osobę w niedziele minął mi 4 tydzień cyklu kreatyna i HMB i w środę szykuje mi sie imprezka na której ciężko bedzie odmówić alkoholu cięzkiego typu wódka.Pytanie moje brzmi czy lepiej jechać do końca 5 tyg cykl (jeśli tak to czy brać w dzień picia kreatynę) czy zakończyc np. we wtorek.Proszę o porade jak bedzie lepiej i co zrobić żeby sobie jak najmniej zaszkodzić.Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak to juz bedzie prawie 4i pół tygodnia to przerwij we wtorek bedzie lepiej niż potem znowu wznawiać na 3-4 dni.
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Jeżeli moja wypowiedz Ci pomogła to naciśnij w prawym dolnym rogu wypowiedzi.
Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!!
...
Napisał(a)
Dzięki ale przerwać kreatynę i HMB czy tylko kreatynę a HMB dalej brać i białko
...
Napisał(a)
ja bym bral dalej
<><><><><>MuLtIpOwEr<><><><><>
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
jak przerywac odbywa razem =]
...
Napisał(a)
RkW a jak brać to w dzień libacji też czy sobie odpuścić bo już się pogubiłem :brać dalej czy przerwać?
...
Napisał(a)
jak juz wczesniej napisalem ze bym wziął. Czasamu miałem taką sytuacje i brałem, kumple tak samo. I nie mieliśmy zadnych spadków.
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
tez bym bral
jedna impreza takiego spustoszenia nie wywola,a ewentualnie bedzie szkoda o rezlegurowanie cyklu tego,dodaj sobie troche w dzien tej imprezy bialka i pij duzo wody i bedzie ok
jedna impreza takiego spustoszenia nie wywola,a ewentualnie bedzie szkoda o rezlegurowanie cyklu tego,dodaj sobie troche w dzien tej imprezy bialka i pij duzo wody i bedzie ok
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
...
Napisał(a)
Hehehe co mu z tego bialka jak mu wszytsko wodka zetnie, no chyba ze z rana duze ilosci jesli impreza jest pod wieczor. Kreatyne tez bym radzil wziasc sporo wczesniej przed impreza. Pozdrowienia
"Zjedz dziś, to co możesz zjeść jutro" by Garfield
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!