Szacuny
3
Napisanych postów
693
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
2345
Zanim napiszę cokolwiek więcej, niech się mod który wypowie, czy dyskusja o konkretnych klubach, ich wadach i zaletach, cenach w PLN będzie zgodna z regulaminem.
Bo mój klub schodzi na psy, patrząc po cennikach w Internecie przepłacam, atmosferka się tam robi nieciekawa, sprzęt się sypie - jednym słowem, rozważam na zmianę. Jednak zmiana klubu oznacza wielkie zmiany w planie tygodnia, a ze względu na rok maturalny, wolę z tym ostrożnie...
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...
Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be
Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?
Szacuny
26
Napisanych postów
2510
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10258
Fitness Land, Reymonta 12. Bardzo fajnie [IMO dobrze wyposazony, ale nie wnikalam w zaawansowane szczegoly wyposazenia silowni] i bardzo niedrogo.
Klub powstal w 2002, wiec sprzet jak nowy
Szacuny
3
Napisanych postów
693
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
2345
Ja do tej pory trenowałem w "FC Jerozolimskie", ale jak pisałem, klub już się nawet nie psuje, tylko schodzi na psy. Odszedł stamtąd dobry trener, niedawno odeszła Kasia Kozakiewicz. Sprzęt się zaczyna sypać a ostatnia inwestycja w salę to maszyny cardio sprzed ~2lat. Jednym słowem przestrzegam przed tym klubem, bo cena za karnet open jest taka jak w Gymnasionie, a standard 1/3 tego.
Tak jak pisałem - bardzo ważną, jeżeli nie priorytetową kwestią, jest dla mnie położenie klubu. Mieszkam prawie w PKiN, więc niestety Targowa dla mnie odpada.
Chciałbym też klubu takiego nieco "kameralnego", gdzie nie będą przychodzić całe rodziny z dziećmi i babcią, denerwuje mnie na sali atmosfera pub'u zamiast treningu. Podejrzewam, że takiego klubu nie znajdę i zostanę tutaj, przynajmniej do matury. Ale zawsze warto zasięgnąć informacji.
Rozumiem, że jeden Gymnasion jest tam, gdzie kino Siler Screen na Puławskiej? A co słyszeliście o takich klubach jak S4, ProActiv i Sparta?
Za stronę dzięki, ale ostrożnie z nią: jest tam Herkules II na Kolejowej, gdzie punki sobie melinę zrobiły ;]
Zmieniony przez - Evangelion w dniu 2005-02-15 12:35:30
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...
Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be
Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?