WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kluby fitness w Warszawie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 24115

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 693 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 2345
Zanim napiszę cokolwiek więcej, niech się mod który wypowie, czy dyskusja o konkretnych klubach, ich wadach i zaletach, cenach w PLN będzie zgodna z regulaminem.

Bo mój klub schodzi na psy, patrząc po cennikach w Internecie przepłacam, atmosferka się tam robi nieciekawa, sprzęt się sypie - jednym słowem, rozważam na zmianę. Jednak zmiana klubu oznacza wielkie zmiany w planie tygodnia, a ze względu na rok maturalny, wolę z tym ostrożnie...

Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...

Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be

Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5 Wiek 13 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 120
energy fitness saska, calypso europlex- mógłby mi ktoś pomóc w wyborze recenzując te kluby? proszę :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11204 Napisanych postów 52098 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Jest zgodna z regulaminem, bez podawania adresów stron www i adresów email klubów.

Słyszałem że Gymnasion znacznie staniał.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 179 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 11659
Nie wiem Evan gdzie chodzisz, ja sobie chwalę Fit&Fun na Wysockiego (Targówek). Rózne rodzaje karnetów i dużo sprzętu (sprawnego).

Sic transit gloria
Semen to zaporoski piechociarz

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11204 Napisanych postów 52098 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Bardzo chwalony jest fitness klub Olimpia - Aleja Stanów Zjednoczonych 26 A
Trenuje tam sporo znanych osób ze światka kulturystyki i fitnessu
...
Napisał(a)
Ekspert
Poza tym, polecam tą witrynę - powinieneś sobie coś wybrać : http://www.info1.pl/Rekreacja/nrekreacja.asp?p=34,8,1 
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 2510 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 10258
Fitness Land, Reymonta 12. Bardzo fajnie [IMO dobrze wyposazony, ale nie wnikalam w zaawansowane szczegoly wyposazenia silowni] i bardzo niedrogo.
Klub powstal w 2002, wiec sprzet jak nowy

"Go ahead, make my day..."

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 693 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 2345
Ja do tej pory trenowałem w "FC Jerozolimskie", ale jak pisałem, klub już się nawet nie psuje, tylko schodzi na psy. Odszedł stamtąd dobry trener, niedawno odeszła Kasia Kozakiewicz. Sprzęt się zaczyna sypać a ostatnia inwestycja w salę to maszyny cardio sprzed ~2lat. Jednym słowem przestrzegam przed tym klubem, bo cena za karnet open jest taka jak w Gymnasionie, a standard 1/3 tego.

Tak jak pisałem - bardzo ważną, jeżeli nie priorytetową kwestią, jest dla mnie położenie klubu. Mieszkam prawie w PKiN, więc niestety Targowa dla mnie odpada.

Chciałbym też klubu takiego nieco "kameralnego", gdzie nie będą przychodzić całe rodziny z dziećmi i babcią, denerwuje mnie na sali atmosfera pub'u zamiast treningu. Podejrzewam, że takiego klubu nie znajdę i zostanę tutaj, przynajmniej do matury. Ale zawsze warto zasięgnąć informacji.

Rozumiem, że jeden Gymnasion jest tam, gdzie kino Siler Screen na Puławskiej? A co słyszeliście o takich klubach jak S4, ProActiv i Sparta?

Za stronę dzięki, ale ostrożnie z nią: jest tam Herkules II na Kolejowej, gdzie punki sobie melinę zrobiły ;]

Zmieniony przez - Evangelion w dniu 2005-02-15 12:35:30

Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...

Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be

Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 4108 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 24162
Hmmm... S4 jest bardzo fajny, jedyny mankament to ze jest drogi, jeszcze wg. mnie na uznanie zasluguje Apllaus na Bemowie

Klub Kulturystyczny "Hermes"
ul. Skargi 8
05-822 Milanowek
>->Zapraszamy<-<

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2214 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 37939
Aplauz - sam tam chodze.

w scislym centrum -
galaxy, smolna 10.
proactiv - miedziana 11.
platinum - warynskiego 9.
calypso reebok - europlex puławska.
world fitness - marriott :).
gymnasion - armii ludowej 26, focus.
w sheratonie, w radissonie np .

wiecej chyba w poblizu nie ma, jak z atmosfera trudno powiedziec.

Zmieniony przez - sobih w dniu 2005-02-16 10:38:36
...
Napisał(a)
Ekspert
heh, teraz to nawet w Wola Parku jest fitness club ... baba na zakupach a ty pakujesz ...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2214 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 37939
marna tam atmosfera i nie polecam. bogate bubki same, trenerzy pilnuja co ladniejszych lasek, ogolny tlok/balagan.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

grubasy i 1000 kalorii

Następny temat

McDonald's

electro
Polecane artykuły