Witam .. Chodzi o to ze mam problem z klatka .. tzn. za duze przejscie mi sie robi miedzy cyckami .. klata super idzie ale ta cholerna dziura mi sie robi i nie zaciekawie to wyglada (odstęp miedzy jednym a drugim cyckiem) koledzy z silowni doradzali mi zebym robil rozpietki ale nie wiem czy to cos wogule daje ... z góry thx :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możesz mieć już taką budowe mięśnia/
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
no rozpietki moga rozwinac srodkowa czesc klatki...w ogole robiles je kiedys?? :D a najlepiej wklej tu foto swojej klaty to moze Ci doradza cos chlopaki
moim zdaniem to genetyka...po prostu tak jest i mozesz tego nie zmienic.

moim zdaniem to genetyka...po prostu tak jest i mozesz tego nie zmienic.
liczy sie wytrwalosc i walka z samym soba...
bo to co Cie nie zabije to cie wzmocni ;)
...
Napisał(a)
robic robiłem ...i nadal robie ...moze i fakt ze tak juz bedzie ... pwoiem ze nie wyglada to smiesznie tylko ze np. mój kolega ma normalnie i mówa ze mi lepiej klatka wyglada ... bo lepiej wypuklosci za to widac a u niego nie ... ;/
...
Napisał(a)
taka masz IMO genetyke.
skup sie jednak na poprawie srodkowej czesci klatki /dzial trening/ i sprawdzisz na ile mozesz to zniwelowac.
pzdr
skup sie jednak na poprawie srodkowej czesci klatki /dzial trening/ i sprawdzisz na ile mozesz to zniwelowac.
pzdr
DreamChaser
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!