...odnosnie cwiczyn i diety, prosze o udzielenie odpowiedzi chociaz na niektore z nich
z gory dzieki:
1) Jaka dieta proponujecia dla silowego cwiczenia wyskoku?
2)Jestem na diecie niskokalorycznej i mam malo tluszczy w diecie (choc zapotrzebowanie jest juz pelne) jak bardzo niezdrowe aby przy takiej diecie cwiczyc na silowni?
3)Moglby ktos podac swoja dieta z rozpiska na BTW bo chcialbym to zobaczyc?
4)Kiedy nalezy (nie mowie kiedy mozna) ale kiedy najlepiej zejsc z diety niskokalorycznej?
5)Zeszlo mi podczas diety 10kg wagi ale tylko troche tluszczu :/ co moglo zejsc woda i troche miesni?
6)Czy mozna jednoczesnie byc na diecie na sile (mase) przy jednoczesnym traceniu tkanki tluszczowej?
7)Na diecie redukcyjnej jestem oslabiony itp - to normalne?
jak bede mial jakies pytania to napisze...
ps. mam 188cm i wagi 75~76 kg nie chce przytyc bo gram w siatke a to jest dobra dla tego sportu waga
pozdro
Zmieniony przez - zenon3 w dniu 2005-09-09 17:30:06

1) Jaka dieta proponujecia dla silowego cwiczenia wyskoku?
2)Jestem na diecie niskokalorycznej i mam malo tluszczy w diecie (choc zapotrzebowanie jest juz pelne) jak bardzo niezdrowe aby przy takiej diecie cwiczyc na silowni?
3)Moglby ktos podac swoja dieta z rozpiska na BTW bo chcialbym to zobaczyc?
4)Kiedy nalezy (nie mowie kiedy mozna) ale kiedy najlepiej zejsc z diety niskokalorycznej?
5)Zeszlo mi podczas diety 10kg wagi ale tylko troche tluszczu :/ co moglo zejsc woda i troche miesni?
6)Czy mozna jednoczesnie byc na diecie na sile (mase) przy jednoczesnym traceniu tkanki tluszczowej?
7)Na diecie redukcyjnej jestem oslabiony itp - to normalne?
jak bede mial jakies pytania to napisze...
ps. mam 188cm i wagi 75~76 kg nie chce przytyc bo gram w siatke a to jest dobra dla tego sportu waga

pozdro
Zmieniony przez - zenon3 w dniu 2005-09-09 17:30:06