Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z suplementami tej firmy?
Czy może lepiej kupić kreatynę z multipowera i glutamax z ultimate nutrition?
Bo wychodzi na to że: na kulturystyka.tv jest creatine monohydrate z prolab 1000 g za 230 zł, a multipowera dwa opakowania po 500 g wyniosą 310 zł (wszystko w proszku). A co do glutaminy to już w ogóle się gubię.....nie wiem jakie zawierają ilości i co bardziej się opłaca kupić.
AHA i jeżeli możecie to doradźcie jakieś biało serwatki....bo chyba odżywka białkowa przy tym wysiada.
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
ok dzięki ale jeszcze kilka pytań =)
ważę teraz gdzieś 83 kg czy aż 10 gram glutaminy muszę brać?
ile zrobić odstępu pomiędzy kreatyną i glutaminą biorąc je po treningu?
mam wszystko w proszku jak to łykać....jak nie rozpuszczę to mogę się zakrztusić i lipa...w czym najlepiej rozpuszczaź glutaminię (bo kreatynę z sokiem wezmę)
mam zamiar brać 7 gram kreatyny na godź przed treningiem i 7 po (w dni w które nie ćwiczę 2 rano 2 po południu 2 na noc)
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak sobie kupisz kreatyne i glutamine Multipowera to na pewno sie nie zawiedziesz! Zalezy tylko od pojemnosci Twojego portfela - glutamina kosztuje ok. 50zl za 60 tabletek po 600mg glutaminy, wychodzi dosyc drogo...
Odzywka bialkowa moze sie rownie dobrze skladac z bialka serwatki czyli to co powiedziales jest troche bez sensu. Kazde bialko serwatki mozna nazwac odzywka bialkowa, a nie kazda odzywke bialkowa mozna nazwac bialkiem serwatki! A jezeli sie myle to niech ktos mnie naprostuje!
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tzn chodziło mi o typowe białkowe odżywki jak np proteiny hi teca czy coś w tym rodzaju.....a słyszałem, że właśnie serwatka w proszku jest dobra (ale mogę się mylić co do tej serwatki - właśnie dlatego się pytam )
55555 a Ty którą glutaminę byś kupił? Mi polecono glutamax, to ma chyba 800 mg w jednej kapsułce, a nie mam pojęcia jakie stężenie ma glutamina z prolab, i nie wiem co kupić. Aha lepszy proszek czy kapsułki (i kreatyna i glutamina)?
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Glutamax jest bardzo dobry. Co do Prolaba to sie nie orientuje niestety... Generalnie lepszy jest proszek, bo sie szybciej wchlania, ale ja uzywam kapsulek, poniewaz sa wygodniejsze - to raczej kwestia gustu!
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
A jak jest ze stężeniem? Moze ona ma małe stężenie, i dlatego taka tania jest. Jak brałeś prolab i glutamax to co działało lepiej? Jak podobnie to też kupię prolab bo dużo tego jest. Aha i ile mam brać prolaba, żeby wyszło tyle co 6 kapsułek glutamax?