Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9878
siemka mam kilka pytan do tych ktorzy sie znaja i probowali takich supli jak NBII, Magnum8000 i Anabolic BCAA. chcialbym wiedziec czy to ciekawe polaczenie na cykl i w jakich dawkach je przyjmowac.
Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9878
jak dla mnie staz nie ma znaczenia. kolego 2lata stazu i bral normalnie od poczatku suple a teraz wyglada 2razy lepiej niz niektorzy z tym stazem i nie ma zielonego pojecia o jakims ATC czy FBW... po prostu cwiczyl i bral suple, a teraz jest kozak. przed wakacjami mialem cykl na mono i poszlo mi 10kg na plaskiej wiec nie narzekam dbalem wtedy o diete i trening. jesli teraz zrobie podobnie to czemu mialoby mi sie nie udac??:D
pzdr
Zmieniony przez - Swazy w dniu 2008-09-14 22:45:53
Szacuny
88
Napisanych postów
22471
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
101363
to wlasnie to co kuleje w naszym spoleczenstwie czyli czytanie ze zrozumieniem wiec:
osiagniesz to samo dobrym treningiem i odpowiednia micha
w tym wieku nie ma sensu brac supli bo prawidlowym odziwianiem i dobrym ukierunkowanym treningiem osiagniesz takie same efekty jak suplami przy nie do konca dobrze ukierunkowanej diecie i treningu...
a kase mozesz zmarnowac jesli ktorys z powyzszych czynnikow bedzie do dupy
kupisz suple, wydasz te 200 zl i wyjdzie dupa
pozniej pojawia sie opinie ze to to i to jest do dupy bo nie podzialalo
a wina bedzie lezala nie po stronie supli tylko po stronie nie prawodlowego odzywiania lub treningu
dlatego na razie olej suple
wez sie za odpowiednie odzywianie bo jesli juz teraz Ci to wejdzie w krew to pozniej bedzie Ci latwiej go przestrzegac, uloz odpowiedni ukierunkowany do celow trening i...
przeczytaj ten link ktory Ci wyslalem bo napewno tego nie zrobiles
Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9878
link otworzylem ale bylo pozno zeby przeczytac a rano do szkoly trzeba ale zamiar mam. dobra niech wam bd. poczekam z tymi suplami. zobaczymy czy cos z tego wyjdzie masz SOGa thx
pzdr
Zmieniony przez - Swazy w dniu 2008-09-15 13:53:42
Szacuny
0
Napisanych postów
282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9878
hehe. wiem ze bd rosl bez brania ale chodzi o to ze biorac bd rosl szybciejgainery bd bral non stop ale chodzi mi o cos porzadnego jak XP czy NBII skoro moge czerpac dwa razy wieksze korzysci to czemu nie?;>