Naturalnie ze naturalnie
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Też mnie to zastanawia ;). Nigdzie nie można znaleźć tej piłki pod marką Mikasa, na każdym portalu aukcyjnym jest to Molten. Być może to fotoshop(?) lub Mikasa kupiła prawo do produkowania tej piłki lecz jeszcze jej nie wprowadziła na rynek. Nie jestem w stanie nic dokładnie powiedzieć bo po prostu nie interesuje mnie ten rynek. :)
...
Napisał(a)
Nie znam dokładnie tego modelu ale Molten jak i Mikasa to firmy którym według mnie można zaufać :).
...
Napisał(a)
Ale w aukcji było napisane że to model MVA200 tylko jakoś mi on na to nie wygląda ;p
Naturalnie ze naturalnie
...
Napisał(a)
Na zdjęciu na pewno nie jest MVA 200 ale jak byś chciał kupić ten model to nie pożałujesz, fajnie się nią gra.
...
Napisał(a)
Chodzi o to że ja już ją kupiłem a potem się zastanawiałem że ona wygląda całkiem innaczej i tak z wyglądu to nie stwierdzę ale wygląda jakoś lepiej niż ta MVA 200
Naturalnie ze naturalnie
...
Napisał(a)
Czyli ty zrobiłeś to zdjęcie? Ciekawa sprawa ;P Rozumiem że miałeś zamiar kupić MVA 200 a przyszła ta?
...
Napisał(a)
niee ;p Ja kupiłem tą. Jeszcze nie przyszła
Naturalnie ze naturalnie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!