Szacuny
5
Napisanych postów
385
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1987
Witam! Chcialem się spytać Was, jaką mi polecacie maszynke do golenia, jednorazówki i inne z tego typu odpadają, bo po goleniu wyskakują mi takie małe "pryszcze" pod broda... :/ mój tato ma podobnie, takie jakby uczulenie na to ! więc to odpada, zastanawiam się nad elektryczna, ale wacham się pomiędzy Philipsem a Braunem, kurcze nie wiem jaki mam zarost i nie wiem jak to sprawdzić, golarke chcialbym kupić do 150zeta, jakie są Wasze propozycje ?!
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Ja mam Brauna 7550. Jakbys sie nią raz pogolił, to bys mógł powiedziec ****A! Ale fajnie jest byc facetem. Polecam ją, mozna kupic na allegro za 500ł wiec warto bo cena sklepowa to tysiąc zeta. Ma pojemnik samoczyszczący i wiele fajnych funkcji, nie drapie,nie kłuje, nie zraniła mnie ani razu nie "pociągnęła" chamsko ani jednego włoska, 3 ruchy i Adieu włosie . Poezja albo jak kto woli L'a Poesion
A tą golarke co ma Tata Gosi tez mialem, tylko starszy model jej, i nie powiem tez bylem zadowolony, ale spadla mi z okna i rozwaliła sie o chodnik ( bo mialem 16 lat i sie wychylalem i chcialem pokazac jaki to ze mnie gość z maszynka elektryczną, ale wioska co hehe )
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2004-07-29 10:59:51
Szacuny
5
Napisanych postów
385
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1987
hmm czyli w sumie dużo sie nie dowiedzialem, bo tej maszynki Philipsa już nie ma :P zresztą, kupie sobie philipsa najtanszą i też będzie cieła, najwyżej ogole się dwa razy dziennie :P
Szacuny
4
Napisanych postów
234
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3266
Ja mam jakąś starą golarkę Hitachi, i mam pytanie.
Jak się nie golę założmy tydzień i mam już dość długie włosy, to moja maszynka ich nie łapie :/. Czy tak jest z każdą elektryczną golarką czy to przez to że mam takie badziewie?