daj tu te cwiczenia to ocenimy czy cos dadzą...
...
Napisał(a)
http://www.yokoheightinsoles.com/How To Naturally Increase your Height.pdf
ćwiczenia sa niestety w jeż.ang ale przetłumaczylem przez translator i wydają się być ciekawe
ćwiczenia sa niestety w jeż.ang ale przetłumaczylem przez translator i wydają się być ciekawe
...
Napisał(a)
Jeśli te ćwiczenia dadzą Ci chociaż te 2cm to i ja się zainteresuje.
Więc czekam na rezultaty twoje :D
Więc czekam na rezultaty twoje :D
...
Napisał(a)
Pewnie dadzą ,ale watpie ,ze te wyniki sie utrzymaja. Musialby ten program kontynuowac przez conajmniej rok i do tego wzmacniac miesnie plecow.
...
Napisał(a)
OD Lutego zaczynam ćwiczenia.Wszelkie zmiany bede zapisywal na forum.Wypada na to że w 1 tydź powinienem urosnać około 1cm -zobaczymy....
...
Napisał(a)
Przyjrzalem sie dokladniej tym cwiczeniom i są to cwiczenia w duzej mierze poprawiający postawę. Więc jesli sie garbisz itp. to oczekuj nawet 2-4 cm 

1
...
Napisał(a)
czytałem jeszcze dużo o zwisie na drążku.Podobno sporo można wyciągnąć na nim
...
Napisał(a)
słyszałem ż idac do jakiegoś lekarza mozne się dowiedzieć ile jeszcze sie rosnie
podacie mi adresy mailowe jakiś lekarzy ...
podacie mi adresy mailowe jakiś lekarzy ...
...
Napisał(a)
dużo słyszysz i czytasz, a co do tematu 11 dni temu zacząłeś ten temat jakieś postępy coś urosłeś coś ćwiczyłeś ?
adresy (e)mailowe lekarzy....
pierwsze słyszę, idź do swojego lekarza rodzinnego albo jakiegoś innego powiedz jaka sprawa on Cię dalej pośle po innych....
adresy (e)mailowe lekarzy....

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!