Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
5
Napisanych postów
733
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9778
witam kupiłem sobie denoxinal bo może uda mi się zwalczyć syfki przez oczyszczenie :)
i pytanie brał ktoś kiedyś efekty?
wziać to na cyklu kreatynowym czy po?
Szacuny
1
Napisanych postów
113
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3232
Po kreatnie czesta wystepuje tradzik. Denoxinal fajnie oczyszcza i poprawia stan cery, ale to nie wszystko, trzeba znalesc odpowiednie kosmetyki i je stosowac..W sumie z wiekiem to mija u mnie najgorzej bylo w gim i na poczatku technikum teraz (3 klasa) juz ok jest.
Szacuny
5
Napisanych postów
733
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9778
no z wiekiem mila ja mam za soba kuracje antybiotykowa tradzik od jakis 5 lat i nowy rok zacząłem od ładnego wysypu syfków na ryjua mam 20 lat ostatni tydzien żre cynk i powiem, że po takim gównie mi sie twarz poprawia kupiłem też denoxinal i pije dużo zielonej herbaty, natomiast za tydzien ruszam z cyklem na mono i sie zastanawiam czy tego denaxinala nie brać na cyklu czasem zeby mi sie stan skory nie pogarszał tak na wszelki wypadek na bank bede stosował cynk i zieloną herbate tylko denaxinal jest sens stosować z mono czy to w zajemnie nie bedzie się bić w moim organizmie nie powstanie wojna domowa i wybuchne?