Trening czyni MISTRZA!
...
Napisał(a)
Ostatni się zainteresowałem sztukami walki. Chciałbym się jednak najpierw dobrze rozciągnąć przed zapisaniem. Jak się szybko rozciągnąć by zrobić szpagat? Z góry dziex za odpowiedzi.
Trening czyni MISTRZA!
Trening czyni MISTRZA!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rozciagaj sie powoli. Szybko to kiedys konmi to robili. Nie polecam.
Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie
Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie
2
...
Napisał(a)
ogladalem rqz w tv film o szaolin tam kolesie (tylko mlodzi tak z 12 lat) po dwoch tygodniach treningu robili szpagat
niewiem ile w tym prawdy ale po co mieliby klamac:)
niewiem ile w tym prawdy ale po co mieliby klamac:)
1
...
Napisał(a)
Dla pokazania "osiagniec socjalizmu"?
Paweł Ziółkowski
---
Renzo Gracie
Paweł Ziółkowski
---
Renzo Gracie
1
...
Napisał(a)
jeżelichcesz się szybko rozciągnąć to będzie ci do tego potrzebny kumpel i ślizga podłoga...
1.Niech kumpel stanie ci na ramionach
2.Rozstaw szybko nogi w bok.......(to musiało boleć)
he,he,he,he:}
boli co???
NIE ROZCIĄGNIESZ SIĘ DOBRZE W KRÓTKIM CZASIE!!!
TO SIĘ CWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICZY
powodzenia
ramirez
1.Niech kumpel stanie ci na ramionach
2.Rozstaw szybko nogi w bok.......(to musiało boleć)
he,he,he,he:}
boli co???
NIE ROZCIĄGNIESZ SIĘ DOBRZE W KRÓTKIM CZASIE!!!
TO SIĘ CWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICZY
powodzenia
ramirez
...
Napisał(a)
lubie tego typu posty:)
chlopaki to teraz ja mam do was pytanie jak moge sie za***i...e szybko nauczyc bic tak zeby wszystkim bramkazom dopier.... ale mam malo czasu tylko 2 tygodnie buahahhahhahhahhahahahahahhahahahhaahah
pozdrawiam
radek
chlopaki to teraz ja mam do was pytanie jak moge sie za***i...e szybko nauczyc bic tak zeby wszystkim bramkazom dopier.... ale mam malo czasu tylko 2 tygodnie buahahhahhahhahhahahahahahhahahahhaahah
pozdrawiam
radek
.
...
Napisał(a)
Stary najmniej to zajmie ci to co najmniej 3 miechy; ale jeśli jesteś cierpliwy to poproś jakiegoś kumpla... jedną nogę ustaw prz ścianie a kumpel niech powoli ciągnie ci grugą 20-30 min dziennie przez 2-3 miechy i robisz szpagat jak złoto
Życie to nierówna walka
Życie to nierówna walka
...
Napisał(a)
Odradzam pomoc kolegow przy rozciaganiu sie - kolega nie czuje twojego bolu
. Naderwanie sciegna to cholernie upierdliwa kontuzja, potrafiaca wracac po wielu latach.
Wiec rozciagaj sie powoli - dalej zajdziesz...

Wiec rozciagaj sie powoli - dalej zajdziesz...
Polecane artykuły