Dzisiaj rano bedac na silowni zobaczylem niejakiego pana S., znanego w Polsce kulturyste w 20letnim aucie udajcym sportowy ;) i ... papieroskiem ! Moja wiara w sport mocno sie podlamala w tym momencie. Nigdy nie chcialem i nie chce byc tak przerosnietym jak ten pan (mojej narzeczonej tez to sie nie podoba ;), bardziej interesuja mnie proporcje, ale zawsze mialem szacunek do tych ludzi za upor i konsekwencje. A tu taki knot ! Poza tym pan S. jest instruktorem w tej silowni...
Ale ... Porozmawialem z dziewczyna, z ktora siedzial w aucie i ... okazalo sie, ze on trzymal jedynie jej papierosa, podczas gdy ona uczyla sie jezdzic (to byl horror, trzeba bylo uciekac). No i tak to sie zaczyna. Pozniej ludziska gadaliby : o, S., wielki sportowiec z fajka !
To taka uwaga na marginesie, iekawostka. Wiem, ze to nie do dzialu trening, ale Michail tez umieszcza tu fotki np. z obozu (choc wiem, ze co wojewodzie, to nie tobie ...
)
Ale ... Porozmawialem z dziewczyna, z ktora siedzial w aucie i ... okazalo sie, ze on trzymal jedynie jej papierosa, podczas gdy ona uczyla sie jezdzic (to byl horror, trzeba bylo uciekac). No i tak to sie zaczyna. Pozniej ludziska gadaliby : o, S., wielki sportowiec z fajka !
To taka uwaga na marginesie, iekawostka. Wiem, ze to nie do dzialu trening, ale Michail tez umieszcza tu fotki np. z obozu (choc wiem, ze co wojewodzie, to nie tobie ...