Szacuny
1
Napisanych postów
63
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3577
Siema! Mam taki problem: Dosyc dawno zakupilem Carbo jednak nie bralem go z waznych dla mnie powodow. Teraz znow zaczalem cwiczyc i czy pomoze mi to co jesli wezme samo Carbo przez miesiac a pozniej zakupie sobnie Gainer lub cos na mase?? Czy moze teraz cwiczyc na sucho a pozniej brac jakis Gainer razem z Carbo, co o tym sadzicie?? Z gory dziex ))
Szacuny
24
Napisanych postów
6395
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
87320
Carbo jako uzupełnienie węglowodanów po treningu zawsze można brać...
Ale pomyśl lepiej nad jakąś dietką jeśli chcesz coś osiągnąć bo Twoje pytania wskazuja na to, że jej nie masz...
Szacuny
1
Napisanych postów
63
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3577
Diete mam jako takom, moze nie najlepsza ale jest. Jednak chdozi mi o to czy da mi cos jesli bede bral teraz Carbo czy lepsze efekty beda wtedy gdy wezme Carbo z jakas inna odzywka??
Szacuny
14
Napisanych postów
1642
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16357
Carbo jest przewaznie stosowane po treningu zeby zregenerowac sily dlatego zawiera w cholera wegli. Jednak spozywanie go tak jak np gainera niewiele da, najlepiej Carbo + jakies bialko oczywiscie wszystko uzaleznione od zapotrzebowana w diecie.
Szacuny
15
Napisanych postów
724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6791
Czy masz diete, czy jej nie masz to Carbo zawsze po treningu. Dla mnie to jedna z najwżniejszych odżywek- regeneruje zapasy gliogenu po treningu. Dla miesni priorytetem jest odbudowanie zapasow glikogenu, jak juz odbuduje glikogen to zaczynaja dopiero naprawe mikrouszkodzen, powstalych podczas treningu, a tym samym swoja nadkompensacje. Carbo mozez brac zaraz po teningu, albo 15 min. po treningu. W tym drugim przypadku, dzialanie ukl. adrenergicznego po treningu troche oslabnie, zmniejszy sie ilosc krazacych amin katecholowych, co spowoduje znacznie efektywnejszy wyrzut insuliny.
Szacuny
14
Napisanych postów
1642
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16357
A spozywanie pomidora cos da ?! to samo pytanie!! Carbo jest po to zeby zregenerowac organizm i dostarczyc mu wegli po treningu lub jesli brakuje ci wegli w diecie to mozesz wpieprzac carbo. Pozatym wegle nie wplywaja bezposrednio na to ze miesnie rosna tylko glownie tutaj pelnia f-cje paliwa dla organizmu. np jesli czujesz sie senny czesto przyjecie pewnej ilosci wegli pomaga.
Zmieniony przez - Czarnyy w dniu 2005-08-15 10:48:07