witam mam 17 lat i właśnie biorę się za poważne ćwiczenia,ale mam problem bo na klate podnosze tylko 30 kilo (ale obciach) choc cwicze juz dwa tygodnie i wogóle mi nie chce iść siła!!! Pomóżcie!!! A tak przy okazji moze macie tez jakies propozycje co wziasc ocvzywiscie oprócz sterydów zeby szybko tez urosły mięśnie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
No dlatego napisałem. Bo nikt nie ma tak jak ja (z tych co znam co ćwiczą). Napisałem b to jest dziwne ze tak puchnie a nic nie zostaje od tak długiego czasu nawet o 0,5cm nie przyrasta a puchnie na treningu ostro.
zaczynam
...
o qrcze masz 17 lat i wyciskasz 30 kg
bedziesz musiał sie pomeczyc kilka lat na siłowni zeby było widac efekty
na poczatek proponuje ułozyc trening na mase + plus dieta na mase
bedziesz musiał sie pomeczyc kilka lat na siłowni zeby było widac efekty
na poczatek proponuje ułozyc trening na mase + plus dieta na mase
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
...
na poczatek proponuje Act
https://www.sfd.pl/temat18564/
po treningu Act kiedy miesnie beda przyzwyczajone do wysiłku siłowego proponuje plan na mase
https://www.sfd.pl/temat18564/
po treningu Act kiedy miesnie beda przyzwyczajone do wysiłku siłowego proponuje plan na mase
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
...
spoko dzieki a cos z suplementów lub z czegos takiego moge wziasc? a jezeli tak to co bys proponował?
...
Podobnie jak inne witaminy z grupy B, witamina B12 bierze udział w przemianie węglowodanowej, białkowej, tłuszczowej i w innych procesach. Wpływa na energetyczną przemianę materii, dzięki czemu zapewnia aktywność, ma wpływ na wzrost, pracę mięśni, ułatwia przemianę żelaza, tłuszczu oraz pobudza apetyt.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz