Mam pytanie. Ile zajmie osobie która umie ,,dobrze,, pływać i ma do tego predyspozycje oraz trenowała to 6 lat temu nauczenie się pływać na ,,wysokim poziomie,, gdzieś koło poziomu zawodów w wieku 16 lat .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Odmówiono mi trenowania w klubie pływackim. Chcę złożyć skargę. Czy mam rację?
- Trening pod maratony 60-75km. Ile razy w tygodniu? Jaka intensywność? Czas? Puls?
- Sprzęt do trenowania
- ile wyciskają sportowcy i ile biorą w przysiadzie a ile wy urzytkownicy sfd ?
- Czas założyć błotniki :-)
- Bieganie, czy moj czas jest ok (blonia)?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jakich zawodów, ja bym tu nie podawał ram czasowych jednemu to zajmie 2 lata a innemu nigdy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Moim zdaniem bardzo ważne jest również by przeglądać różnorodne poradniki dotyczące treningów. Sama zajmuje się treningiem dzieci, dlatego też przeglądam różnorodne książki dla trenerów . Dzięki temu nasze treningi są urozmaicone, dzieci również chętnie na nie uczęszczają
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2022-01-14 18:40:07
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2022-01-14 18:40:07
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!