Przeglądając stronę kelton.pl przeżyłem szok
Cena bramy hm1 z 1198zł na 1399zł (z transportem) 201zł więcej… Cena suwnicy hm2 z 1198zł na 1599zł (z transportem) 401zł więcej..Nie wiem czy to jest jakiś błąd spowodowany tym, że dzisiaj nowy sprzęt wchodzi.. ceny na allegro pozostały po staremu.. Zauważyłem też, że w ostatnim czasie prowadnice hd18 podrożała o 20zł.. ławka avanger 10zł…, więc pytanie czekają nas podwyżki?
A po drugie.. Pani Magda poinformowała mnie, że nie ma już na stanie obciążeń ogumowanych (1.25kg , 2.5kg, 10kg..) czy ktoś z keltona, kto się zajmuję obciążeniami/magazynem może mi powiedzieć, kiedy będzie uzupełnienie magazynów i czy wogóle jeszcze będą w sprzedaży?. Nie będę teraz pani Magdy męczył, bo ma co robić
a po drugie nie zajmuje się magazynem tylko sprzedażą.
pozdrawiam
Zmieniony przez - Robal_ w dniu 2010-12-22 11:34:12
Cena bramy hm1 z 1198zł na 1399zł (z transportem) 201zł więcej… Cena suwnicy hm2 z 1198zł na 1599zł (z transportem) 401zł więcej..Nie wiem czy to jest jakiś błąd spowodowany tym, że dzisiaj nowy sprzęt wchodzi.. ceny na allegro pozostały po staremu.. Zauważyłem też, że w ostatnim czasie prowadnice hd18 podrożała o 20zł.. ławka avanger 10zł…, więc pytanie czekają nas podwyżki?
A po drugie.. Pani Magda poinformowała mnie, że nie ma już na stanie obciążeń ogumowanych (1.25kg , 2.5kg, 10kg..) czy ktoś z keltona, kto się zajmuję obciążeniami/magazynem może mi powiedzieć, kiedy będzie uzupełnienie magazynów i czy wogóle jeszcze będą w sprzedaży?. Nie będę teraz pani Magdy męczył, bo ma co robić
a po drugie nie zajmuje się magazynem tylko sprzedażą.
pozdrawiam
Zmieniony przez - Robal_ w dniu 2010-12-22 11:34:12
Krzysztof Piekarz
) brame, suwnice...... obciążenia ogumowanego z 145kg a tu kicha 
Więc jak planujesz zakupy to radzę do końca stycznia 2011 się wyrobić, bo potem będzie zmiana ceny maszyn 
ktoś ma jakieś przecieki ?? :P
no i oczywiście nie muszę chyba dodawać, że rozeszły się jak świeże bułeczki
tak że uzbrajamy się w cierpliwość
(no i wyczytałem na forum że też jest problem z hs4 prawda to?) a że trochę sprzętu będę zamawiał.. suwnica, brama itp. To się wystraszyłem że funduszu mi nie starczy
podrożała ostatnio prowadnica hd18 i hd16 i ławka avanger ale to nie było odczuwalne (chyba 40zł) przy zamówieniach za parę tys. Wole sprzęt i obciążenie zamówić w jednym zamówieniu więc czekam z niecierpliwością o informację