Hej - juz poraz ktorys probuje ustalic sobie harmonogram dzialania na redukcje. Zaznacze ze gdy mam to na pismie - potrafie bardzo restrykcyjnie przestrzegac wyznaczonej drogi...gorzej gdy tego nie ma /a niestety tak bylo do tej pory/
Mam 104kg 28lat i 186cm wzrostu - wiadomo, brzuszek duzy i przeszkadza
Dziwna sprawa bo 3x w tygodniu po 60min zapycham na stepperze - fakt na pewno z zywieniem jest nietako
Jem tak:
1.sniadanie ok 8.30 - platki musli z mlekiem - kilka lyzek
2.2gie sniadanie ok 11 - robilem sobie piers z kurczaka ok 200g + 1/2 warzyw na patelnie z hortexu
3. obiad - ok 14. - znow pol piersi z kury + warzywa z patelni
/ok 16.30 na silke na aeoroby -stepper glownie albo orbiterek/
4. ok 18.00 jakies dwie kanapki z ciemnego chleba w domu i over
5. bywalo niestety ok 20.30 cos znow na zab, kanapki or something
Lecialem w ten sposob dosyc dlugo - waga mi poszla do gory ok 2kg, w pasie nie poszlo w gore - sadze ze wychodzilem troche fet`u - moze pojawily sie miesnie..who knows - wiekszych zmian fizycznych nie widze poza oczywiscie WZROSTEM wytrzymalosci - spokojnie te 60min przechodze na steperze bez problemu - pozniej sauna :)
To trwalo jakies hmm 4 miesiace - fakt w miedzyczasie czesto pojawialy sie browary oraz ze 2x tygodnie bez silowni /urlop itd/
Teraz moj cel to zrzucic brzuch - przestaje mi waga sie podobac.
Powiedzcie - musze wlaczac do tego treningi silowe ?
Zostac na samych aeorobach ?
Na pewno musza pojawiac sie zmiany w JEDZENIU - pewno pory ok, ale...HOWTO ?
Macie moze na oku cos co mi pomoze, jakis przypadek ktory pamietacie i...mozna go spokojnie pod moj przypadek `przerobic` ?
Zapal jest - 3x w tygodniu spokojnie po 1.5 moge cwiczyc
W pozostale dwa dni tez sie ruszam - 1,5h tańca
i rowerek :)
Plase HeLp - poradzic sobie sam nie moge.
Przegladalem tu wiele - nadmiar informacji bywa straszny...
Mam nadzieje ze znajdzie sie jakis przychylny expert - bede bardzo wdzieczny - chce pojsc do przodu z efektami - wiem ze robie cos nie tak :(
pozdrowka!
Mam 104kg 28lat i 186cm wzrostu - wiadomo, brzuszek duzy i przeszkadza
Dziwna sprawa bo 3x w tygodniu po 60min zapycham na stepperze - fakt na pewno z zywieniem jest nietako
Jem tak:
1.sniadanie ok 8.30 - platki musli z mlekiem - kilka lyzek
2.2gie sniadanie ok 11 - robilem sobie piers z kurczaka ok 200g + 1/2 warzyw na patelnie z hortexu
3. obiad - ok 14. - znow pol piersi z kury + warzywa z patelni
/ok 16.30 na silke na aeoroby -stepper glownie albo orbiterek/
4. ok 18.00 jakies dwie kanapki z ciemnego chleba w domu i over
5. bywalo niestety ok 20.30 cos znow na zab, kanapki or something
Lecialem w ten sposob dosyc dlugo - waga mi poszla do gory ok 2kg, w pasie nie poszlo w gore - sadze ze wychodzilem troche fet`u - moze pojawily sie miesnie..who knows - wiekszych zmian fizycznych nie widze poza oczywiscie WZROSTEM wytrzymalosci - spokojnie te 60min przechodze na steperze bez problemu - pozniej sauna :)
To trwalo jakies hmm 4 miesiace - fakt w miedzyczasie czesto pojawialy sie browary oraz ze 2x tygodnie bez silowni /urlop itd/
Teraz moj cel to zrzucic brzuch - przestaje mi waga sie podobac.
Powiedzcie - musze wlaczac do tego treningi silowe ?
Zostac na samych aeorobach ?
Na pewno musza pojawiac sie zmiany w JEDZENIU - pewno pory ok, ale...HOWTO ?
Macie moze na oku cos co mi pomoze, jakis przypadek ktory pamietacie i...mozna go spokojnie pod moj przypadek `przerobic` ?
Zapal jest - 3x w tygodniu spokojnie po 1.5 moge cwiczyc
W pozostale dwa dni tez sie ruszam - 1,5h tańca

Plase HeLp - poradzic sobie sam nie moge.
Przegladalem tu wiele - nadmiar informacji bywa straszny...
Mam nadzieje ze znajdzie sie jakis przychylny expert - bede bardzo wdzieczny - chce pojsc do przodu z efektami - wiem ze robie cos nie tak :(
pozdrowka!