Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
168 dni
Przeczytanych tematów
148
Długie Estry
Jeżeli na cyklu stosujesz Długie estry ( sustan,nadrolon,boldenon,enanthane...)wtedy podawanie HCH rozpoczynasz w momencie ostatniej iniekcji ,średnio 5-10 strzałów hcg ( 1 co dwa dni po 500-1500IU) W zależności od długości cyklu,preparatów i długości estrów. Po ostatnim strzale hcg... można zacząć clomid 2-3 tygodnie po 50mg dziennie.
MOJE PYTANIE CZY PO 10 TYGODNIACH TEŚCIA ENANTHANE TAKI ODBLOK BĘDZIE OKEY?????? przeczytałem chyba co się da i to w skrócie co udało mi się wywnioskować. Dzięki za pomoc, udanych treningów Pozdrawiam
Szacuny
97
Napisanych postów
914
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
11827
Ankieta działu Źle wyczytałeś Po długich estrach robi się badania po 10-14 dniach przed HCG w zależności od dawki i rodzaju środka i wtedy dopiero bierze HCG dawki 1666 ed2 lub 2500 ed3 ogólnie
Zmieniony przez - Bizon998 w dniu 2023-04-27 19:17:06
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
168 dni
Przeczytanych tematów
148
Zobaczę jak to na mnie zadziała , w piątym tygodniu wyśle próbki na poziom teścia ( aezzon wysyłkowo się robi jak by ktoś był ciekawy) jak będzie dobrze szło to przemyśle przedłużenie... a tym czasem dalej moje pytanie jest bez konkretnej odpowiedzi.... jeśli nie przedłuze to odblok po jednej flaszce jak powinien wyglądać ( to że muszę mieć hcg I clomid wiem ) 1.kiedy zacząć brać hcg I w jakich ilościach, jak długo?2.kiedy clomid I w jakich ilościach, jak długo ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87471
Napisanych postów
355752
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643709
Ok 5-7 dni po ost testo wchodzi hcg 2500 co 3 dni i tak z 10-15 tys przed wejściem na hcg wyrównanie do widleke e2 I prl
Pod koniec hcg badanie testa e2 I prl jak będą w widełkach dajesz sermy
Tak więc na pewno się przyda exe/ari i jakieś sztuki cabaser/dostinex chociaż tutaj to tak 50/50 jak na cyklu przypilnujesz estro to nie powinna prolka wybić
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-04-27 21:17:02
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
168 dni
Przeczytanych tematów
148
Erwinos czyli tak Tydzień po ostatnim strzale wchodzi HCG co 3 dni 2500 ( więc muszę zamówić 3 zestawy) bo tam lodzianin1 pisał że 15000 . Następnie badania testosteronu i jak będzie w widełkach to wcinac clomid po 50 mg ze dwa tygodnie tak ??? No i badania czy wszystko jest okey a ten nolwadex
Szacuny
2610
Napisanych postów
13502
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
468701
to już jest mocno idnwydiaulna kwestia, nie ma jednego sprawdzonego schematu
clomid od 100mg ja zawsze zalecam i piramidalnie schodzmy w dol, tydzien po rozpoczeciu stosowania clomidu dodchodzi nolvadex, aczkolwiek tak jak mowie to jest sposob, z ktorego ja korzystam u podopiecznych, tutaj przede wszystkim nalezy sie kierowac wynikami badan