Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam mam taki oto problem, gaz pieprzowy nie jest uznany za broń powodującą długotrwałe skutki i można ja mieć bez pozwolenia od 18 lat, niestety ja jeszcze tylu nie mam a że mieszkam w niebezpiecznej dzielnicy zawsze mam go na wypadek kogoś silniejszego, co w sumie opłaciło mi się, gdyż ostatnio potraktowałem nim jakiegoś gościa który wpadł w furie i tłukł mnie na oślep ( za nic ), no i na posterunku ( ja zadzwoniłem na policje ) pytali się mnie czym go potraktowałem, po czym coś tam w związku z gazem zanotowali, i teraz nie wiem czy mogą jakieś konfekfencje z tego wyciągnąć.
Zmieniony przez - HaMuLeC_GW w dniu 2007-11-03 17:38:53
Szacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
żeby legalnie kupić gaz trzeba być pełnoletnim(co zresztą masz na większości opakowaniach gazów napisane)
Oczywiscie można kupić przez neta,czy nawet osobiście(choć raczej nie w porządnym sklepie),ale jak trafi się na upierdliwego stróża prawa to Ci go zarekwirują i tyle.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
owszem obiło mi się o uszy że gazu nie sprzeadaje się komuś kto nie ma osiemnastki(potwierdzenie tego znalazłem jednak tylko w wikipedii,a tak średnio jestem przekonany co do niej)
ale nawet zakładajac ze piszą prawde....jak wszedłeś w posiadanie tego gazu???
W jakim jesteś wieku???
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2007-11-03 19:21:30
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4
Ja kupiłem gaz dla koleżanki bo groziło jej niebezpieczeństwo dała go jej koledze i ten jej kolega psikną komuś w oczy bez powodu. ojciec poszkodowanego poszedł do dyrektorki naszej szkoły, i ja mam mieć naganne