SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Gainer

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1184

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 113 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 716
Mam pytanie czym się rózni gainer mct od gainera gain bolic 6000? Bo miałem MCT i dawkowanie było tylko 7 łyżek stołowych a kupiłem dziś gain bolic i jest aż 14 łyżek?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26457 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 298770
dawkuje się zawsze wg braków w diecie a nie tego co producent rozpisze
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 113 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 716
To jak mam dawkować? Ja to biorę tylko w dni treningowe po treningu odrazu. To pomożesz mi dobrać dawkowanie? Waże 55 kg wzrost 170 i ciężko mi przybrać na wadzę. Przed treningiem jem ryż i pierś z kurczaka.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26457 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 298770
diety nie masz, więc dawkowania rozpisać się nie da , idź do działu odżywianie, tam Ci powinni pomóc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masa Masa Masa ! Co na Mase ?

Następny temat

cykl na mono 6 tyg warto?

Shoty
Polecane artykuły