Szacuny
21
Napisanych postów
431
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7509
Siema ! Nie wiem czy juz bylo ale mam adress serwera z ktorego za darmoche mozecie sciagnac praktycznie wszystkie filmy rowereowe zarowno polskie jak i zagraniczne ! Jest tam praktycznie wszystko ! DAm adressik na miala ! sogi mile widziane !
Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....
Szacuny
21
Napisanych postów
431
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7509
Tak szczerze to nie polecam sciagania tych spakowanych bo jedne dzialaja inne nie ! Wiec nie ryzykujcie ze bedziecie musieli czekac kilka godzin an film i nie bedzie dzialal ,tylko sciagajcie te kotre sa widoczne ! A tak wogole te spakowane sa w oberazach bin* cue* wiec musielibyscie miec program virtualny dysk ! pozdro !
Szukając szczęścia w zwykłych momentach,nie masz czasu pomysleć, nie widzisz chwil piękna.....
Szacuny
3
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3331
"Tak szczerze to nie polecam sciagania tych spakowanych bo jedne dzialaja inne nie ! Wiec nie ryzykujcie ze bedziecie musieli czekac kilka godzin an film i nie bedzie dzialal ,tylko sciagajcie te kotre sa widoczne ! A tak wogole te spakowane sa w oberazach bin* cue* wiec musielibyscie miec program virtualny dysk ! pozdro !
"
Ja ściągnełem wszystkie spakowane filmy z tego ftp i wszystkie chodzą lux.
Jest to format VCD albo SVCD, czyli trzeba mieć odpowiednie kodeki i wszystko chodzi lux.