Szacuny
1
Napisanych postów
28
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
118
a wiec mam kupe czasu problem z erekcja-nie ma ich wogule ani rano ani w nocy a ni podczas stosunku.jak sie pojawia to szybko opada-ale samoistnie zawsze jest slaba i nie pelna a podczas masturbacji czasem uzyskam lepsza ale lugo jej ie utrzymam.co robic bylem u lekarz a -zrobil mi test na testosteron i prolaktyne.powiedzial; z ejest zamalo testosteronu i za duzo prolaktyny.
leki jakie dostalem na 4 miesiace to undestor 40mg dziennie rano. i bromergon pol tabletki na noc.
czy ktos cos wie o takiej kuraji-serdecznioe pozdrawiam i dajcie jakies rady co dzialac dalej kiedy moze byc poprawa i wogule co to jest ta prolaktyna podwyzszona
Szacuny
5
Napisanych postów
124
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
927
Wybacz, z pośpiechu musiałem coś zobaczyć że sprawa też tyczy się zaburzonego snu ;) Zresztą też nie zaszkodzi spróbować bo niejednokrotnie skrócona regeneracja przez niewysypianie się powoduje obniżenie libido. Niemniej jednak stawiałbym na nadmierny wysiłek fizyczny.
Szacuny
3
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1478
Miałem podobny problem.Lekarz przepisał mi Bromergon na obniżenie prolaktyny-2 tabletki dziennie i Biogonadyl 2000-jeden zastrzyk/tydzień.Brałem to przez ok.5 miesięcy.Po takiej kuracji prolaktyna odniżyła mi się z 15 do 3,8 ng/ml a testosteron podskoczył z 4,53 do 9,7 ng/ml.
Szacuny
3
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1478
Najpierw trafiłem do urologa,niestety ten ćwok bez żadnych badań przepisał mi najpierw proviron a później uprimę.Wydałem przeszło 400 zł a efektów zero.Zmieniłem lekarza na seksuologa a ten najpierw zrobił mi badania z hormonów i dopiero przepisał leki.
Szacuny
6
Napisanych postów
395
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26233
ok,dzięki za odpowiedź,sog.A napisz jeszcze tylko,czy efekty są trwałe,czy musisz powtarzać tą kurację za jakis czas?Ile masz lat?Wogóle Ci nie stawał,czy po prostu tak jak mu się chciało,czyli raz tak raz nie ?