Szacuny
1
Napisanych postów
97
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
604
Po dokładnej analizie muszę powiedzieć, że chyba nie ma tam niczego co mogłoby mi zaszkodzić. Zamówiłem. Niedługo przyjdzie - jak nie zapomnę to się odezwę i powiem co i jak... Elo.
Szacuny
1
Napisanych postów
97
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
604
Działa tak jak należy. Po zażyciu trzeba odczekać kilkadziesiąt min. Około 40stu. Działa przez kilkanaście godzin. Tak na około 13-15 godzin, więc z tymi 24h to trochę przesada. No chyba, że waga ma znaczenie. Generalnie jestem zadowolony - działa i to jest najważniejsze!
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Nie powinno tak być, ale składać się może na to wiele czynników. Zacznij od przeanalizowania trybu życia (stres/praca/regeneracja/sen/relax/dieta/aktywność). Później badania podst diag + hormony.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
74
Problemy nie są ani normalna, ani nienormalne. Po prostu warto sie zastnowić nad tym jak je rozwiązać. W tym wieku mozna mieć problemy z erekcją, jak najbardziej a powodów jest wiele. Dobrze jest sobie zbadać hormony, ewentuanie spróbować środków z Largininą (braveran czy cum on).
Szacuny
1
Napisanych postów
97
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
604
Tak jak osoba powyżej polecam się przebadać, zobaczyć jaka jest morfologia oraz zbadać sobie ciśnienie. Dobrze przebadać poziom prolaktyny oraz testosteronu. Co do środków na erekcję to brałem wspomniany cum on i pomógł. Pobrałem kilka miesięcy i problemy się zmniejszyły.