Piegi, da je rade usunac? POjawiaja sie na czole po dluzszym przebywaniu na sloncu itp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cóz czasem tak bywa :]
daj zdjęcie
daj zdjęcie
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
no własnie sa jakieś wybielacze więc możesz spróbowac.A jak mówisz że to tylko od słońca Ci się pojawia to nie lepiej zapobiegać? Kup sobie krem z filtrem L`oreala 60, moja siora miała to na saharze, przy tym twarzy na pewno nie opalisz więc nie będziesz miec piegów
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Mąka ziemniaczana+ woda utleniona (maseczka) ale wybiela skore po prostu...Lepiej chyba być opalonym i miec piegi niż bladą twarz
Pozatym piegi są fajne. Też zawsze miałam uraz, bo brat często mi dokuczał, że jestem piegowata...A teraz tylko czekam na słonce żeby mi wyszły

Pozatym piegi są fajne. Też zawsze miałam uraz, bo brat często mi dokuczał, że jestem piegowata...A teraz tylko czekam na słonce żeby mi wyszły

...
Napisał(a)
Żeby twarz nie była biała wystarczy samoopalacz. Jak dla mnie zdrowiej, ale nikomu nie narzucam swoich metod 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
No więc stary.Ja mam coprawda bardzo mało piegów,ale [przynajmniej we Wrocławiu] kobiety za tym szaleją.Szczerze mówiąc,na brak zainteresowania nie narzekam ;).Jak dowodzą badania psychologiczne autora przytoczę jutro [zaglądne do książki której teraz nie chce mi się szukać bo ten przedmiot miałem na początku] człowiek w 70% ocenia atrakcyjność po rysach twarzy,dopiero później analizuje cerę/wzrost/itd itp no chyba że pan waży 140 kg. Także głowa do góry,bo piegi wcale nie muszą [i nie są] żadną przeszkodą :).
Jeśli nie wygram dziś,to jutro :).
...
Napisał(a)
dzieki za podtrzymanie na duchu i niektore propozycje rozwiazania mojej sprawy
p.s. czekam na cytat ;D

p.s. czekam na cytat ;D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!