czesc gdy tylko sie opalam wyskakuja mi piegi na rekach i barkach mozna cos z tym zrobic np. jakis srodek po ktorym piegi znikaja lub cos takiego ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
hmmm -zalezy tez czy opalasz sie na solarium czy na sloneczku .Z tego co mi wiadomo , to wszyskim po opalaniu wyskakuja male piegi , ale po jakims czasie ( dzien) same znikaja :D wiec nic sie nie boj.
Za kapturem panny sznurem..
a reszta w profilu
...
Od nadmiaru opalania powstaja pieprzyki ale czego sie nie robi dla urody

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Nie wszystkim wyskakuja piegi. Skoro Tobie wyskakuja to znaczy, ze Twoja skora nie lubi opalania (tak jak kazda, ale Twoja szczegolnie) i nie powinienes tego robic w ogole. Ale i tak wiem, ze mnie nie posluchasz
Piegow mozna sie pozbyc, lub chociaz sprobowac przy uzyciu preperatow rozjasniajacych, ale to mija sie z celem, bo Ty rozumiem chcesz cere przyciemnic, a nie rozjasnic.
Piegow mozna sie pozbyc, lub chociaz sprobowac przy uzyciu preperatow rozjasniajacych, ale to mija sie z celem, bo Ty rozumiem chcesz cere przyciemnic, a nie rozjasnic....
jesli nie mozesz opalac sie normalnymi metodami to sprobuj moze zaczac pic soki z marchwi napewno zdobedziesz kolorek na poczatek polecam 2 X dziennie duzego kubusia o smaku marchwiowym a w ciagu tygodnia bedziesz ciemniejszy ale nie przesadzaj bo mozesz pozniej wygladac jak pomarancza 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz