Szacuny
1
Napisanych postów
411
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3632
Mnie pomagają pastylki Niquitin, takie dropsy, nie wiem co taniej wychodzi.
A co nikotyny, to ma też pozytywne działania, np wykazuje ochronne właściwości przed chorobami takimi jak parkinson i podobne.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4
papierosy elektroniczne na pewno w treningach nie pomogą, ale jeśli palisz i tak analogi, to polecam przerzucić się na e-fajki. Mój znajomy po takiej zmianie zauważył, że ma chyba troszkę większą objętość płuc, ale może to tylko wynik autosugestii.
Szacuny
11204
Napisanych postów
52091
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
buryromek
papierosy elektroniczne na pewno w treningach nie pomogą, ale jeśli palisz i tak analogi, to polecam przerzucić się na e-fajki. Mój znajomy po takiej zmianie zauważył, że ma chyba troszkę większą objętość płuc, ale może to tylko wynik autosugestii.
Twój znajomy zauważył różnicę ponieważ "substancje smolite" i inne g**** zawarte z zwykłych papierosach "zalega" w płucach. Przez to zaleganie pojemność płuc jest zmniejszona.
Szacuny
9
Napisanych postów
90
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2897
Nie palcie tego badziewia. Już lepiej normalne fajki. Używałem przez rok tego e-papierosa i wnioski:
- Nałóg się nasila, bo zawsze i wszędzie możesz tego używać. - Miałem problemy z sercem, bo wprowadzałem za dużo nikotyny do organizmu, dlaczego?. Patrz wyżej. - Sporo wydałem na dentystę, bo od tych liquidów sypią się zęby. - Substancje które wprowadzasz do organizmu, to jakaś straszna chemia rodem z Chin. Nikt nie wie co tam jest i jak to działa na człowieka w dłuższej perspektywie.