...
Napisał(a)
ja cwicze blisko 5 lat koksu nie biore dietke mam feesos za to suple łykam bywa że w nadmarze i cisne te 145 jednorazowo na plaskiej i w ogole jestem za***isty:D i kto wie mimo ze miscoś tam ******li ze az glowa boli to wydaje mi sie ze 180 jest jednak możliwe bez koxu tylko trzeba lat i cierpliwosci, i jeszcze jedno dlaczego srednia wieku osob tu koxujacych wynosci chyba z lat 18scie? nie no spoko wspanialy wiek zeby zaczynac, i nawet o diete za bardzo dbac nie trzeba, wystarczy nastraszyc okularnika ze sredniaka a ten zaraz wyskoczy z kanapek, nie naprawde wspanialy wiek
jedynym większym odemnie idiotą moge być ja sam
http://www.hard-core.pl/
...
Napisał(a)
Sqizoul rozgryzłeś mnie jestem złym koksem w dresie i kradnę kanapki w szkole bo dieta musi być 

Czystego mocnego picia do póki starczy nam życia
...
Napisał(a)
prawda jest taka ze jesli tu sie małolata obsmaruje to on i tak zrobi po swojemu i tak jak koledzy z siłowni powiedzą .wiec opd daj sobie spokój czy o kolejny d****. sie nie sprawdzą .myśle ze trzeba im to tłumaczyć .ale komu sie che prawda? pamietajmy jednak że te forum jak narazie cvieszy sie dobrą reputacją i tak trzeba trzymać.ma ono przecierz pomagać własnie takim młodym ludziom których nikt prawdopodobniee nie jest w stanioe uświadomić.moiąc takiemu maluchowi .o wez 16 lat i koks ******lnij sie w łeb.strasznie niszczymy jego.wtedy on powie sobie ******le to ide siei tak na buzuje.i robi tak bez głowy i wogule wyrasta z niego pózniej głąb który psuje reputacje wszystkim ćwiczącym i sobie.zatem takim młodym trzeba próbować tłumaczyć słurzyć radą a nie sie z nich wysmiewać i ponirzać bo bedzie tylko gorzej. to moje zdanie na ten temat
...
Napisał(a)
a jeszcze druga sprawa to to ze pewnie ale nie wszyscy piszacy chce wziąśc 60 metki są jakimiś zdespeowanymi dzieciakami z masą kompleksów z dobrego lub złego srodowiska.ktorzy własnie zadając takie pytania i zakładając takie posty liczą na naszą pomoc.oni poprostu sie na tym nie znają .a naszym zadaniem i wszystkich specjalistów powinno być ich uswiadamianie że to nie jest dobre w tym wieku i zę mozna szukać innych alternatywnych rozwiązań.jest tu kilku porządznych co własnie pomagają ale jest ich za mało.przecierz dzieciak który ma 16 lat i pisze ze wezmie 10 omki .prawdopodobnie nawet nie wie z czego ona sie składa .tylko usłyszał ze po tyym dobrze idzie.kiedy sie mu powie ze jest d****em i rzeby póknął sie włeb. to on i tak to zrobi a moze wtedy nawet wezmie 15.a zastanówmy sie nad tym a wtedy będzie lepiej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Drobne dewagacje na temat Provironu
Następny temat