Dominik
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dzienkujem za poparcie ;D koksy łeee łeee przegrani łeee hehe ;D
...
Napisał(a)
Poważnie nie wyczułeś ironii?? 1989
to do działu piaskownica. No i najwazniejsze, sam jeseś przegrany

Dominik
...
Napisał(a)
po co pisac takie teksty w dziale doping? to podobnie jakbys wpadl do bronxu i krzyczal ze nie lubisz czarnych
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
nie lubie koksiarzy

>>>specjalista w dziale doping<<<
>>> Doping Enthusiasts Team <<<
...
Napisał(a)
odradzanie ,,małolatom'' branie koksy przynosi słabe rezultaty gdyż wystarczy że taki koleś wejdzie na siłownie i już staje się potencjalnym klientem metki czy omki ,widzi jak jakiś ponad 100 kilowy gościu jedzie na płaskiej ze 150kg. w seriach i wtedy małolat wpada w kompleksy i tu pojawia się diler z tekstem: ,,za rok też tak możesz wyglądać'',chłopakowi oczy zaczynają świecić i w głowie jedna myśl,,ale ja będę duży za rok'' ,a pytania na temat diety ,suplementacji czy treningu kwitowane są odpowiedzią :,,Chemia czyni cuda .''
takie jest życie i wątpie aby to ktoś zmienił, chociaż bardzo bym chciał
takie jest życie i wątpie aby to ktoś zmienił, chociaż bardzo bym chciał
chcesz być jak olbrzym ,to ćwicz jak olbrzym
nie zaglądaj tu: http://www.sfd.pl/temat170674/
Legio patra nostra.
...
Napisał(a)
150 na plaskiej mozna brac bez koksow, tylko wystarczy czasu, w mojej miejscowosci mieszka gosc co bez koksu, zadnych odzywek, krreatyny i niczego takiego doszedl do 180 na plaskiej, ale lepiej brac koksy i spieprzyc sobie organizm, zbesztajcie mnie ile sił, ale to jednak prawda ze koks wplywa tez na mozg, zycze powodzenia
"..orginalność i praca to niech będzie Twój priorytet.."
"..orginalność i praca to niech będzie Twój priorytet.."
...
Napisał(a)
Ty akurat nie jesteś oryginalny bo reprezentujesz punkt widzenia 95% ludzi w Polsce...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Drobne dewagacje na temat Provironu
Następny temat