Witam nie często tutaj piszę więcej czytam (edukuję się)na temat informacji zawartych na forum. Dziś piszę w pewnej sprawie natomiast jestem studentem obecnie nie mam zbyt dużo wolnego czasu lecz dziennie znajduję czas pompki brzuszki itd to co mogę wykonać w domu do tego dochodzi dystans 5-10 km jaki pokonuje dziennie lecz i tak nabrałem troszkę tłuszczu ze tak to ujmę w okolicach brzucha taki mały brzuszek. Mam 196 wzrostu i ważę około 105 kg. Wyczytałem na forum że istnieją reduktory tłuszczu znalazłem owy reduktor tłuszczu nie powiem w jakim sklepie lecz to on
Proszę o waszą ocenę nie proszę o texty typu idź biegaj idź na siłkę czy coś tego typu. Proszę o wypowiedzi tylko tych osób które na prawdę starają się pomóc ludziom na tym forum. Jeżeli wyżej pokazany reduktor tłuszczu nie jest wystarczająco dobry proszę o zamieszczenie linku do takiego który mi pomoże.
Z góry dziękuje wszystkim którzy zechcą mi pomóc.
Pozdrawiam
Proszę o waszą ocenę nie proszę o texty typu idź biegaj idź na siłkę czy coś tego typu. Proszę o wypowiedzi tylko tych osób które na prawdę starają się pomóc ludziom na tym forum. Jeżeli wyżej pokazany reduktor tłuszczu nie jest wystarczająco dobry proszę o zamieszczenie linku do takiego który mi pomoże.
Z góry dziękuje wszystkim którzy zechcą mi pomóc.
Pozdrawiam
Krzysztof Piekarz