Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Po prostu szkoda gadać.. Kornelia Marek przyłapana na dopingu, ci również !! Co tutaj się dzieje ! Ludzie ! Ci Szczepaniakowie to nie wiem ile mają lat ale Kornelia w wieku 25 lat!! Jeszcze trochę a doping to będzie normalka w wyścigach amatorskich!! Po prostu brak słów..
buahahahahaahahahhaahhahahahahahahahaa zenada poprostu jak bydlo idzie gdzie je pchaja pastuchy..
zniesmaczony
jak takie bzdurne wypowiedzi czytam pisane z wiara to sie zastanawiam o ilu innyvh rzeczach naiwnie mysle..
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2010-04-08 19:48:34
Szacuny
4
Napisanych postów
1210
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18282
Po prostu szkoda gadać.. Kornelia Marek przyłapana na dopingu, ci również !! Co tutaj się dzieje ! Ludzie ! Ci Szczepaniakowie to nie wiem ile mają lat ale Kornelia w wieku 25 lat!! Jeszcze trochę a doping to będzie normalka w wyścigach amatorskich!! Po prostu brak słów..
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1841
Scigaja sie w kategorii mlodziezowej wiec maja nie wiecej niz 23 lata ... troche szybko im poszlo. A co do doping wsrod amatorow to moim zdaniem juz od dawna jest patrzac na winiki mastersow jak na wyscigach srednie predkosci podchodza pod 40km/h !!na 90km to chyba cos nie tak
Szacuny
4
Napisanych postów
1210
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18282
No na pewno coś nie tak.. Tylko że na na razie mastersi a potem będzie schodzić w dół, i w dół aż młodzicy i juniorzy będą jechać na dopinguu.. Po prostu coś nie normalnego..
Szacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Paweł i Kacper Szczepaniak (złoty i srebrny medalista Mistrzostw Świata w kolarstwie przełajowym) tytuł wywalczyli na dopingu.
Wyniki próbki A pobranej jeszcze podczas zawodów w czeskim Taborze wykazały w organizmach obu zawodników POM-u Strzelce Krajeńskie obecność niedozwolonej substancji tzw EPO.
Wyniki badań opublikowała Międzynarodowa Unia Kolarska. Stwierdzenie obecności środków dopingowych oznacza odebranie medali obu kolarzom.
Polski Związek Kolarski zawiesił braci w prawach zawodnika. Kacprowi i Pawłowi Szczepaniakom przysługuje prawo ponownego przebadania próbek w akredytowanym przez Międzynarodową Unię Kolarską laboratorium.
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
206
Nie martwcie sie ze to zejdzie do juniora trenuje 6 lat juz i jak bylem juniorem to brałem może nie jakies wielkie koksy raczej bardzo dobre suplementy w strzalach lub witaminy obecnie b12 w strzałach. Możecie mnie ocenia albo mówić czy mi nie wstyd ale kolarstwo to bardzo brudny spor jezeli chodzi o doping i tak naprawde ten kto jezdzi w orlikach 19-23 lata to napewno mila kontakt z dopingiem NA PEWNO ;p pozdrawiam
Ból jest przemijający a skutki rezygnacji pozostają na zawsze...