juniorow starszych juz dawno nie ma jest junior mlodszy i junior chyba ze mowisz jak to kiedys bylo ;]
...
Napisał(a)
no to w juniorach hehe. Niewiem jak oni się nazywają wiem że to junior najstarszy .. :)
...
Napisał(a)
A czego wy byście chcieli, nie oszukujmy się teraz w sportach siłowych i wytrzymałościowych wygrywaja najmocniejsi z pośród tych którzy najlepiej oszukują, nie piętnował bym Szczepanów, bo madale które zabiorą im , dostaną inni dopingowicze, w kolarstwie już dawno powinni zalegalizować doping bo cała ta kasa wydana na walkę z nim to jeden wielki pic, pieniądz wywalony w błoto.
Little- przecież średnia prędkość w grupie 40/h to nie jest żaden wyczyn, pamiętam treningi w juniorach, jeździliśmy ze starego sącza na krościenko na 90-120km czasem jak poniosło to 40-42 6-cio os. grupą i szczerze to ma się nijak do wyścigu.
Zmieniony przez - grzechmek w dniu 2010-03-13 17:44:05
Little- przecież średnia prędkość w grupie 40/h to nie jest żaden wyczyn, pamiętam treningi w juniorach, jeździliśmy ze starego sącza na krościenko na 90-120km czasem jak poniosło to 40-42 6-cio os. grupą i szczerze to ma się nijak do wyścigu.
Zmieniony przez - grzechmek w dniu 2010-03-13 17:44:05
...
Napisał(a)
Marek Konwa bedzie mial braz ;] grzechmek no dobra juniorow rozumiem nawet najmlodsze kategorie maja takie srednie ale nie dziady co maja po 50/60 lat sam sie scigam ( 2 rok juniora ) i wiem ze srednia 40km/h to nie jest jakis szal ale bez przesady
...
Napisał(a)
"bez metki nie ma sylwetki" - to wiadomo od dawno, co wy sie tu dziwicie ludze ... taki jest zycie, wszedzie oszukują, w sporcie tak samo ...
...
Napisał(a)
Z tego co czytałem to tylko jeden miał kontakt z saa już i to on poleci dożywotnio. Drugi min dwójkę wyłapię.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Nie chcę sie wymądrzać, ale epo to nie SAA
Paweł miał wpadkę też w wyścigach przełajowych o le się nie mylę, Kacper na pewno dostanie dwa latka, bo z międzynarodowej imprezy to się raczej nie wywinie.
Paweł miał wpadkę też w wyścigach przełajowych o le się nie mylę, Kacper na pewno dostanie dwa latka, bo z międzynarodowej imprezy to się raczej nie wywinie.
...
Napisał(a)
Nie chcę się wymądrzać ale poprzednia wpadka dotyczyła przyjmowania testosteronu jak dobrze pamiętam...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
to w sporcie jest doping?
ludzie przestancie sie dziwic, w zawodowym biorą wszyscy, w amatorskim "wyzszego szczebla" wiekszosc. Ktos sie daje zlapac przez glupote i robicie wielkie oczy.

ludzie przestancie sie dziwic, w zawodowym biorą wszyscy, w amatorskim "wyzszego szczebla" wiekszosc. Ktos sie daje zlapac przez glupote i robicie wielkie oczy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!