"to czym mam smarowac głupi chleb, ocipieje zaraz z tym forum,
tego nie można to nie bo tamto zaszkodzi ludzie wyzluzjcie" :D
...
Napisał(a)
Pierś w panierce odpada, za dużo niepotrzebnego tłuszczu. Możesz smażyć pierś po prostu na teflonie (saute) albo gotować. Ewentualnie smażyć na smalcu, ale bez żadnej bułki tartej.
...
Napisał(a)
a da sie zjesc taka gotowana piers?? czy to bedzie jakas meka, nie jestem zbyt wybredny ale lepiej byc przygotowanym ;p
...
Napisał(a)
wg mnie jest bardzo dobra, wszystko tkwi w przyprawach ;), dodawaj jakie tylko lubisz, polecam majeranek! :], możesz także gotować na parze to jest najzdrowszy sposób przyrządzania posiłków ;) pzdr
Nie wiesz kim być? Bądź sobą!
http://s18.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=35968 - kliknij a uszczęśliwisz biednego maczko
...
Napisał(a)
Możesz zrobić marynatę ( proste: oliwa, musztarda albo koncentrat pomidorowy, ewentualnie troszkę miodu, do tego czosnek, przyprawy - tu polecam Kamis do gyrosa), zalewasz kuraka - tej marynaty ma być z dwie łyżki stołowe, nie zalej go całego, mieszasz, czekasz z dwie godziny i smażysz na teflonie bez dodatku tłuszczu.
Smacznego.
Smacznego.
...
Napisał(a)
mam jeszcze pytanie o tunczyka w wodzie, czytalem ze posiada najewiecej rteci ze wszystkich ryb. Wiec tunczyka jadl bym ok 2-3x w tyg, a czym go zastapic przez reszte tygodnia?. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zamień go na inną rybę ( mintaj, z droższych dorsz i pstrąg) lub mięso kur/woł/wp
Polecane artykuły