Śniadanie
Musli z owocami 80g
Mleko 2,0% 250ml
ser biały
2 Śniadanie
Chleb żytni razowy 90
mięso w postaci szynki pokrojone
warzywa
Obiad
Ryż biały 100
Cycek gotowany 120g
Sałatka warzywna 120g
Oliwa z oliwe 10ml
Podwieczorek
Makrela 50
Chleb żytni razowy 30g
warzywa
Kolacja
3 jaja
Pomidor
Pestki z dyni
Dzień 2
Śniadanie
3 jaja
Chleb żytni razowy 80g
warzywa
2 Śniadanie
Chleb żytni razowy 80g
Ser żółty 30g
warzywa
Mięso pokrojone na kształt szynki
Obiad
Cycek
Marchewka, papryka czerwona
ryż
Oliwa 10ml
Podwieczorek
Ryż
Gotowane udko z czikena
oliwa warzywa
Kolacja
Chleb zytni
Kurczak gotowany
Ogórek zielony
Ser twarogowy chudy
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Mosto_/_Redukcja_pods._str_19__start_masy_str_29_-t1010286.html