To mój pierwszy wpis, więc chciałbym wszystkich powitać!
ANKIETA
Zdjęcie sylwetki (mile widziane):
Waga : 95,9
Wzrost :181
Staż treningowy: 0.5 roku siłownia, wcześniej trening domatora
Obwód pasa: 101
Obwód klaty:105
Obwód uda: 66
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): siłownia 3-4x na tydzień, biegi, rower różnie
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : brak
Stan zdrowia:dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia, biegi, rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: brak
Wrażliwość na stymulanty: brak
Możliwosci finansowe: średnie
Cel/problem/opis: Celem jest oczywiście redukcja tkanki tłuszczowej. Chcę poprzez regularny trening i zbilansowaną dietę zejść jak najbardziej z fatu- celem jest osiągnięcie wymarzonej wagi ~75kg. Zamierzam wraz z nadchodzącym rokiem szkolnym wziąć się za regularny trening siłowy + aeroby ( i tak trochę biegam), Moje zaplecze to ławeczka prosta; skośna; rzymska; do brzuszków; do tego dwa gryfy proste, dwa łamane i sześć hantli a do tego masa obciążenia (ok, 180kg jak na razie nie wykorzystuję ani połowy, co ma ulec zmianie
) Długość redukcji przewiduję na jakieś 16-20 tygodni. Przez okres wakacji dużo czytałem tutaj na sfd i jakieś podstawowe informacje n/t treningu czy diety posiadam. Wkrótce wrzucę dietę(jeszcze nie wiem którą wybrać?) i plan treningowy do oceny. W razie jakichś pytań proszę pytać, postaram się odpowiedzieć na każde pytanie 

ANKIETA
Zdjęcie sylwetki (mile widziane):
Waga : 95,9
Wzrost :181
Staż treningowy: 0.5 roku siłownia, wcześniej trening domatora
Obwód pasa: 101
Obwód klaty:105
Obwód uda: 66
Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): siłownia 3-4x na tydzień, biegi, rower różnie
Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : brak
Stan zdrowia:dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia, biegi, rower
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak
Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: brak
Wrażliwość na stymulanty: brak
Możliwosci finansowe: średnie
Cel/problem/opis: Celem jest oczywiście redukcja tkanki tłuszczowej. Chcę poprzez regularny trening i zbilansowaną dietę zejść jak najbardziej z fatu- celem jest osiągnięcie wymarzonej wagi ~75kg. Zamierzam wraz z nadchodzącym rokiem szkolnym wziąć się za regularny trening siłowy + aeroby ( i tak trochę biegam), Moje zaplecze to ławeczka prosta; skośna; rzymska; do brzuszków; do tego dwa gryfy proste, dwa łamane i sześć hantli a do tego masa obciążenia (ok, 180kg jak na razie nie wykorzystuję ani połowy, co ma ulec zmianie