Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
75
poczytalem artykul ale i tak nie wiem jak ulozyc diete heh ... no nic chyba mi nikt nie pomoze ... wiem ze macei wiedze bo was to interesuje tak jak mnei interesuja inne rzeczy .. ja chce tylko schudnac i chcialbym gotowy plan pod moja osobe i suple .. i tyle nie wiem jak to wszystko przeliczac od tych liczb rozbolala m nei glowa .. i tyle .. heh
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
75
no nie wiem chyba leprza jest ta z weglwodanami bo moglbym jesc owoce ktore sa zdrowsze niz tlusze ale obojetne byle byloby skuteczniejsze i zeby szybciej pozbyc sie tych 20 kilo jak mi sie uda to napewno bedziecie z tego dumni razem ze mna bo to nie lada wyzwanie :) hehe .. qazar jak mozesz to ropisz mi ta dietke i pamietaj o suplach ... z gory wielkie dzieki chlopaki :) mam nadzieje z
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
75
a moze leprza weglowodanowa nie mozna tego jakos rozbic heh troceh tego troceh tego bo sam nei wiem co leprze nie znam si ena tym i nie wiem na czym to polega do konca heh :) Ale powiem tak na obiad lubie zjesc piers z kurczaka lub indyka z dodatkiem oliwy z oliwek w malutkich ilosciach z mrchewka groszkiem , albo szpinakiem albo jakas kapustka lub burakami .. to jest to co teraz stosuje jedzac obiad ewentualnie jaks rybka grillowana albo tez na olivie .. dlatego chcialbym miec gotowa rozpiske naprzyklad na caly tydzien i wtedy dokaldnie wiedzialbym ile zjesc i czego heh :) moze wtedy w polonczeniu z suplami i aerobami no i cozywiscie dieta pozbyl bym sie tych 20 kilosow .. pozdrawiam .. czekam na ta rozpiske .. juz nie moge sie doczekac :P